Πάρος: «Σεβασμό στο ίδιο το γεγονός της Λιτανείας και όχι στο χρόνο» (Βίντεο)

01 Μαϊος 2013 12:01

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ.κ Καλλίνικος παραχώρησε στο parianostypos.gr συνέντευξη σχετικά με το θέμα της αλλαγής της ώρας λιτάνευσης της ιερής εικόνας της Παναγίας Εκατονταπυλιανής το Δεκαπενταύγουστο.

Μια είδηση την οποία είχαμε δημοσιεύσει προ μιας εβδομάδας περίπου, σε σχετικό μας άρθρο, μετά και από την τηλεφωνική επιβεβαίωση που είχαμε για το συγκεκριμένο γεγονός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ Καλλίνικο.

Ο Μητροπολίτης είχε την ευγενή καλοσύνη να μας δεχθεί στο γραφείο του στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή, Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου και απάντησε στις ερωτήσεις που του θέσαμε.

Ο Μητροπολίτης μας μίλησε για την πρωινή λιτάνευση, το εκκλησιαστικό γεγονός της λατρείας και την ανταπόκριση της εκκλησίας στην επιθυμία του παριανού ποιμνίου για επανακαθιέρωση της πρωινής λιτάνευσης.

Παρακολουθήστε σε βίντεο (σε δύο μέρη) την άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ Καλλίνικο.

Πατήστε εδώ για τα βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos