1o Πανκυκλαδικό Εμπορικό Φεστιβάλ Πάρου

21 Μαϊος 2013 17:39

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου προτίθεται να διοργανώσει το Πρώτο Πανκυκλαδικό Εμπορικό Φεστιβάλ Πάρου, σε στεγασμένο χώρο 1200 τετραγωνικών

μέτρων και άλλων 200 για τις παράλληλες εκδηλώσεις και ημερίδες. Εκτίμησή μας είναι ότι η διοργάνωση του «1ου ΠΑΝΚΥΚΛΑΔΙΚOY ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ FESTIVAL ΠΑΡΟΥ» από 26/6 έως 01/7 ,η οποία στόχο έχει να αποτελέσει έναν θεσμό με ανοδική πορεία και μπορεί να προσφέρει συγκεκριμένα και ειδικά οφέλη στην αγορά και στις κοινωνίες των Κυκλαδίτικων Νήσων διότι:

 Αποτελεί επιθετική απάντηση στην κρίση.

 Συντελεί στην ανύψωση του ηθικού της Αγοράς διότι περνά μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας ότι η Αγορά παρά τις αντιξοότητες, κινείται.

 Συντελεί στην τόνωση των συναλλαγών των επιχειρήσεων που λαμβάνουν μέρος στο festival.

 Δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να επιλέξουν προϊόντα και υπηρεσίες από τον τόπο τους καθότι ύστερα από μία εποχιακή εμπορική ή παραγωγική σεζόν υπάρχει ευκολότερα η δυνατότητα για την σύναψη εμπορικών συναλλαγών.

 Αναζωογονεί την περιοχή στην οποία πραγματοποιείται διότι λόγω της προετοιμασίας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν αλλά και της κινητικότητας των πολυάριθμων συνήθως επισκεπτών του Φεστιβάλ, κινούνται τμήματα της Αγοράς όπως Συνεργεία, Ξενοδοχεία, Συγκοινωνίες, Καταστήματα Εστίασης, Γραφίστες, Εκτυπώσεις κάθε είδους, Μ.Μ.Ε., προσδίδει δηλαδή το Φεστιβάλ προστιθέμενη αξία στον τόπο που τo φιλοξενεί και τον αναδεικνύει.

 Κατά την διάρκεια του, θα λάβουν χώρο και παράλληλες εκδηλώσεις, όπως ημερίδες παριανής κουζίνας, προβολές, ομιλίες κλπ.

 Σε συνεργασία με ακτοπλοϊκές εταιρίες θα δοθούν εκπτωτικά πακέτα ταξιδίου-διαμονής

 Από το εισιτήριο των 2 ευρώ θα διαθέσουμε το ένα για την κάλυψη αναγκών του κέντρου υγείας Πάρου.

Πιστεύουμε ότι η καταξίωση και η αναβάθμιση μιας περιοχής, δημιουργείται από τον αριθμό και την ποιότητα των σημαντικών γεγονότων που συντελούνται, επαναλαμβάνονται και κυρίως θεσμοθετούνται σε αυτήν.

Για την καλύτερη διοργάνωση του Φεστιβάλ , παρακαλούμε όπως,

1. μας καταθέσουν, οι παρακάτω κλάδοι επιχειρήσεων την προσφορά τους ,για την δημιουργία πακέτου διαμονής που θα αφορά εκείνη την περίοδο , δηλ. από Τετάρτη 26/6/2013 έως Δευτέρα 01/7/2013

• Ξενοδοχεία & δωμάτια

• Επιχειρήσεις ενοικιαζομένων αυτ/των & μοτ/των

• Ακτοπλοικές εταιρίες .

2. Χορηγοί Επικοινωνίας .

3. Υποστηρικτές.

4. Εκθέτες (Επιχειρήσεις & Φορείς).

5. Φορείς και Επιχειρήσεις για την διοργάνωση ημερίδων.

Οι παραπάνω ενδιαφερόμενοι, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 22840-22262 ,το συντομότερο με το γραφείο του Συλλόγου, καθημερινά από της 10.00 έως της 14.00 ή να παρευρεθούν στην συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 9 το βράδυ στην αίθουσα του, έναντι της Δ.Ε.Η ,για να μας καταθέσουν τις σχετικές προτάσεις τους .

Με ιδιαίτερη τιμή

για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Πάρου - Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας

Αλιπράντης Απόστολος Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos