×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος - Νάουσα: Συνέντευξη με την Aline Dobbie

15 Ιουνίου 2013 01:45

H Aline Dobbie σπουδαία ταξιδιωτική συντάκτρια του India Link Magazine καθώς και πολλών ταξιδιωτικών ιστοσελίδων απεσταλμένη

του MTC Group για να επισκεφθεί τη Μήλο, την Σίφνο, την Ίο και την Πάρο, κάνοντας ταξιδιωτική έρευνα και φωτογραφίζοντας τα όμορφα αυτά νησιά, έδωσε συνέντευξη στο λιμάνι της Νάουσας το απόγευμα της 5ης Ιουνίου.
Η Aline Dobbie ζει σήμερα στη Σκωτία αλλά καθώς έζησε τα πρώτα δεκαέξι χρόνια της ζωής της στην Ινδία όπου ο πατέρας της ήταν αξιωματικός του Ινδικού Στρατού ειδικεύεται στην Ινδία, την οποία επισκέπτεται κάθε χρόνο και τη θεωρεί και αυτή πατρίδα της όπως το Ηνωμένο Βασίλειο.

Έμπνεόμενη από την αγάπη της για τη χώρα, έχει συγγράψει τέσσερα βιβλία για την Ινδία και για την προσφορά της στην προβολή της Ινδίας και του λαού της τιμήθηκε το 2006 στο Λονδίνο με το βραβείο The Pride of India Gold Award, μια σημαντική διάκριση που απονέμεται σε όσους

συμβάλλουν με τις γνώσεις τους στην κατανόηση και ανάδειξη της Ινδίας, της Ινδικής Διασποράς και της Ανθρωπότητας γενικότερα.
Τα βιβλία της έχουν λάβει αξιόλογες κριτικές.
Πατήστε εδώ για το βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos