×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ε.Σ.Πάρου: Εορτασμός της Αναλήψεως στον Άγιο Φωκά

15 Ιουνίου 2013 16:11

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού μας για άλλη μια φορά.

Σε μια εποχή όπου όλα αλλάζουν , πολλά μάλιστα προς το χειρότερο, εμείς ξανά πραγματοποιήσαμε μια παράδοση πολλών χρόνων που ενώνει εμπόρους και καταναλωτές ξεκινώντας πριν 84 χρονιά με διαφορετικές προοπτικές.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου ευχαριστούμε όλους εσάς που παραβρεθήκατε στην γιορτή μας ,τους εθελοντές που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της γιορτής, την εξαμελή ορχήστρα που προσφέρθηκε να μας διασκεδάσει στην ξαστεριά και στην βροχή ,με τις τσαμπούνες τους ο Κοσμάς Σαρρής, ο Νίκος Σαρρής και ο Μπάμπης από την Σύρο με τα νησιώτικα ο Κώστας Σομπόνης , ο Κυριάκος Μοστράτος και ο Κώστας Πατέλης, τους εμπόρους που μας προσέφεραν τα προϊόντα τους παρά την τόση μεγάλη οικονομική κρίση που περνάει ο κλάδος μας.

Μαζί μας παρευρέθηκαν και διασκέδασαν ο Δήμαρχος Πάρου κ.Χρήστος Βλαχογιάννης,η Αντιδήμαρχος κ.Μαρουσώ Φραγκούλη, ο Αντιδήμαρχος κ. Μάρκος Κωβαίος ,ο Αντιδήμαρχος κ.Παναγιώτης Κουτσουράκης,ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παροικίας κ.Μηνάς Καλακώνας , η Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου κ.Μαρία Χανιώτη αλλά και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Πάρου.

Έχουμε την τιμή να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για το κλάδο μας κάτω από συνθήκες τρόικας και μια πολιτικής που αφανίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και αφήνει εμάς και τα παιδιά μας χωρίς μέλλον.
{vsig}agios-fokas{/vsig}

Με το σύνθημα μας που ακούστηκε πολλές φορές το χρόνο που πέρασε και που ήταν «όλοι μαζί μπορούμε», έχει γίνει κατανοητό από όλους μας ότι πλέον τους αγώνες δεν τους δίνουμε μόνοι μας αλλά ενωμένοι και τότε έχουμε αποτελέσματα.

Ο Εμποροεπαγγελματικός σύλλογος θα βρίσκεται πάντα διπλά στους επαγγελματίες και στους καταναλωτές στηρίζοντας πάντα όπως εμείς καταλαβαίνουμε την τοπική αγορά !!!

Με ιδιαίτερη τιμή

για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

 Ο Πρόεδρος                                              Ο Γεν. Γραμματέας

Αλιπράντης Απόστολος                             Ηλίας Κρητικός

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos