ΔΕΥΑ Πάρου – Παρουσίαση Συστήματος Τηλεελέγχου – Τηλεχειρισμού (Βίντεο)

16 Ιουνίου 2013 23:19

Παρουσιάστηκε την περασμένη Πέμπτη 6 Ιουνίου στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΔΕΥΑΠ το σύστημα τηλεελέγχου – τηλεχειρισμού που θα ελέγχει πλήρως το δίκτυο της ΔΕΥΑ Πάρου.

Το parianostypos.gr βρέθηκε στη ΔΕΥΑΠ και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε με αποκλειστικές εικόνες την παρουσίαση.

Κατά την παρουσίαση του συστήματος τόσο από τον πρώην πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ τον κ. Στέλιο Φραγκούλη όσο και από τον Γενικό Διευθυντή της Δημοτικής Επιχείρησης τον κ. Ξαγοράρη Γεώργιο αναφέρθηκαν κυρίως τα εξής:

Το σύστημα τελεελέγχου – τηλεχειρισμού μας δίνει την δυνατότητα ελέγχου 60 σταθμών (γεωτρήσεις, αντλιοστάσια, δεξαμενές) έχοντας οπτική επαφή όλου του συστήματος είτε από το χώρο των γραφείων της ΔΕΥΑΠ αλλά και από οπουδήποτε αρκεί να υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Μέσω της απομακρυσμένης τηλεδιαχείρισης μπορούμε όχι μόνο να βλέπουμε αλλά και να επεμβαίνουμε στο σύστημα αλλάζοντας διάφορες παραμέτρους αλλά και φυσικά να προλαμβάνουμε ή και να ελέγχουμε τυχόν βλάβες.

Πρόκειται για ένα έργο υψίστης σημασίας , 2.000.800 €, από το οποίο προς το παρόν έχουν εγκατασταθεί 15 σταθμοί σε σύνολο 60, με πρόβλεψη ολοκλήρωσης του έργου περίπου τον Ιούνιο του 2014.

Το ολοκληρωμένο σύστημα τηλεελέγχου – τηλεχειρισμού καθιστά την ΔΕΥΑ Πάρου μια από τις πρωτοπόρες στην Ελλάδα στον τομέα αυτό επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα εκσυγχρονισμό αλλά και σημαντική μείωση εργατοωρών από άσκοπες και χρονοβόρες μετακινήσεις των εργαζομένων αφού πλέον στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν θα απαιτείται η φυσική τους παρουσία στον ευρύτερο χώρο του δικτύου.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε το βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos