×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ένα ταξίδι, δρόμοι πολλοί!

21 Ιουνίου 2013 11:03

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο στην Πάρο!

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο ταξίδεψε και στην Πάρο, μετά από πρόσκληση των Συλλόγων Γονέων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου Νάουσας, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού έργου «Το Κινητό Μουσείο» που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η εξαιρετική ομάδα των τεσσάρων κοριτσιών του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου, από την Τετάρτη 29/5 έως την Παρασκευή 31/5, βρισκόταν στη Νάουσα της Πάρου. Στο διάστημα αυτό, 250 παιδιά από το Δημοτικό σχολείο και το Νηπιαγωγείο της Νάουσας συμμετείχαν στα εκπαιδευτικά προγράμματα. Το απόγευμα της Τετάρτης 29/5 αφιερώθηκε σε συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς μας.

Μπορεί εμείς να μην παρακολουθήσαμε το πρόγραμμα ως μη άμεσα εμπλεκόμενοι, αλλά οι εντυπώσεις και οι περιγραφές όλων, μαθητών και εκπαιδευτικών, δεν μας άφησαν περιθώρια να αναρωτηθούμε για το αποτέλεσμα. Το επιτελείο του Παιδικού Μουσείου μας υποσχέθηκε ότι σε μελλοντική επίσκεψή τους θα οργανώσουν και συνάντηση με τους γονείς και τις οικογένειες των μαθητών.

Ευχαριστούμε θερμά το Παιδικό Μουσείο για την ανταπόκρισή του, για την όλη προσπάθεια και το έργο που προσφέρει. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κ. Μουρατιάν και την κ. Τρούσα για όλη την επικοινωνία και την συνεργασία που είχαμε για να πραγματοποιηθεί αυτή η επίσκεψη.

Έχουμε ανάγκη από την παρουσία τέτοιων εκπαιδευτικών προγραμμάτων αλλά κυρίως τέτοιων ανθρώπων που πλαισιώνουν, ζωντανεύουν και οργανώνουν αυτό το πρόγραμμα.

Ευελπιστούμε ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Καλή αντάμωση!

Ευχαριστούμε επίσης τους επαγγελματίες της Νάουσας που μας στήριξαν για άλλη μια φορά, και διευκόλυναν την παραμονή της ομάδας του Παιδικού Μουσείου.

H Πρόεδρος                                     Η Γραμματέας

Κορδονέλλη Μαρία                       Παλούμπη Μυρτώ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 

ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 

ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ



Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos