Πάρος: Eργασίες ασφαλτόστρωσης στην Παροικιά

25 Ιουνίου 2013 17:21

Η Περιφερειακή Ενότητα Πάρου σας ανακοινώνει ότι την Τετάρτη & Πέμπτη 26 & 27 Ιουνίου 2013 θα γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Παροικιά για το τμήμα "Μπουνταράκι – Δημαρχείο – Επαρχιακή Οδός Παροικιάς-Αγκαιριάς".

Καθόσον υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες (στενότητα οδού) που δεν επιτρέπουν την τμηματική, κατά πλάτος, διάστρωση του ασφαλτομίγματος είναι απαιτητή η ολική κατάληψη του καταστρώματος της οδού.

Για το λόγο αυτό θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία της οδού αυτής και τα αυτοκίνητα που θα κινούνται επί της παραλιακής οδού θα εκτρέπονται από το δρόμο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Είναι αναγκαίο κατά τη διάρκεια των ημερών ασφαλτόστρωσης να μην υπάρχουν σταθμευμένα αυτοκίνητα σε όλο το εύρος του καταστρώματος της οδού, από το Μπουνταράκι έως και την έξοδο αυτής στην Επαρχιακή Οδό Παροικιάς - Αγκαιριάς.

Αναφέρουμε ότι θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την σήμανση και ασφάλεια του χώρου των εργασιών.

Στις εργάσιμες ώρες θα υπάρχει και προσωπικό της αναδόχου εταιρείας που εκτελεί το εν λόγω έργο, που θα υποδεικνύει την κίνηση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos