×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συνεδρίαση Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου

25 Ιουνίου 2013 17:47

Θέματα ημερήσιας διάταξης

1. Συζήτηση για το Παραεμπόριο.

2. Συζήτηση για το νέο πολυκατάστημα


Προς: Δήμαρχο Πάρου κ. Χρήστο Βλαχογιάννη

Δήμαρχο Αντιπάρου κ. Ιωάννη Λεβεντάκη

Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου κ.Λουίζο Κοντό

Τμήμα Εμπορίου Δήμου Πάρου

Αστυνομικό Τμήμα Πάρου

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Εισαγγελία Σύρου

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Κύριοι,

O Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου και οι Εμπορικοί Σύλλογοι του Νομού Κυκλάδων έχουν ασχοληθεί και έχουν παρέμβει στο παρελθόν με τις αδειοδοτήσεις των πολυκαταστημάτων και πάγιο αίτημα ήταν η παγίωση 200 τμ, κάτι που παρέκαμψε η τότε νομαρχία (Δ.Μπαιλας) και σε άλλη ευκαιρία το πρώην Επαρχείου Πάρου (Γ.Πρωτολάτη) δίνοντας τη ευκαιρία στα πολυκαταστήματα να αλώσουν την αγορά της Πάρου, να επιβάλουν δικούς τους κανόνες οδηγώντας στον αφανισμό μικρές επιχειρήσεις . Το πνεύμα αυθαιρεσίας που επέβαλαν είχε σαν αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε τα διπλάσια παράνομα κιόσκια και κλειστές παράνομες πέργολες. Εκτός των άλλων δόθηκε και πολιτική διάσταση στο θέμα από κάποιους που ονειρεύονται και τοπικά αξιώματα.

Γι αυτό πριν είναι αργά, πρέπει να σκεφτούμε το μέλλον και τις δυνατότητες των επιχειρήσεων του νησιού μας και να θεσπίσουμε κανόνες που θα γίνουν σεβαστοί και αποδεκτοί απ όλους.

Όλοι γνωρίζουμε την συνεργασία προηγούμενης και τωρινής , αλυσίδας σουπερ μάρκετ με την ένωση αγροτικών συνεταιρισμών, για την προώθηση των προϊόντων της , που δυστυχώς κατέληξε σε εξευτελισμό τους, πλήττοντας την αξία τους, ως τοπικών προϊόντων, ακόμη και αυτών που είναι ονομασίας προέλευσης.

Γνωρίζοντας ότι μετά την διακοπή της λειτουργίας των σουπερ μάρκετ στο περιφερειακό Παροικίας και στην γέφυρα της Νάουσας, οι άδειες τους έπαψαν να ισχύουν, θα θέλαμε να παρέμβετε , να ελέγξετε και να μας πληροφορήσετε αν έχουν γίνει ενέργειες αδειοδότησης για τις νέες επιχειρήσεις που θα στεγαστούν στα ίδια σημεία.

Σε περίπτωση που αυτό δεν έχει γίνει σας καλούμε να προβείτε σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για την παγίωση της νομιμότητας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos