Πάρος: H Mάρπησσα αποχαιρέτησε τον Πρόεδρό της

26 Ιουνίου 2013 20:16

Το ύστατο αντίο στον Πρόεδρό της Αντώνη Ραγκούση απηύθυνε σήμερα σύσσωμη η Μάρπησσα.

Ο Αντώνης Ραγκούσης που έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 59 ετών την Τρίτη 25 Ιουνίου, οδηγήθηκε σήμερα στην τελευταία του κατοικία συνοδεία πλήθους κόσμου όχι μόνο από την Μάρπησσα αλλά και από ολόκληρη την Πάρο.

Στη νεκρώσιμη ακολουθία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος παρέστησαν εκπρόσωποι των τοπικών και περιφερειακών αρχών, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο ενώ οι επικήδειοι που εκφωνήθηκαν από τον Δήμαρχο Πάρου κ. Χ. Βλαχογιάννη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ατλαντίς κ. Ν. Τριαντάφυλλο και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Π. Ρούσσο, εξήραν την προσωπικότητα του εκλιπόντος και το ήθος του.

Ο Αντώνης Ραγκούσης, υπήρξε πάντα σεμνός, συνετός και καλοσυνάτος άνθρωπος. Διετέλεσε επί τέσσερα χρόνια Αντιπρόεδρος και επί επτά χρόνια Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μάρπησσας.

Το parianostypos.gr και οι συνεργάτες του, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τη σύζυγο και τις δύο κόρες του, και στους οικείους του.
{vsig}antonis-ragkousis{/vsig}


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΡΗΣΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΛΟΧΙΤΩΝ ΠΑΡΟΥ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1922

ΕΔΡΑ ΑΘΗΝΑ

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Μαρπησσαίων και Αρχιλοχιτών Πάρου σε έκτακτη συνεδρίασή το, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Αντώνη Ραγκούση, προέδρου της τοπικής Κοινότητας Μάρπησσας Δήμου Πάρου

αποφάσισε

α. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια των μελών του Συνδέσμου στην οικογένεια του εκλιπόντος.

β. Να διατεθεί, αντί στεφάνου, το ποσό των 150 € για τις άπορες οικογένειες της Μάρπησσας, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας.

γ. Να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που βρίσκονται στην Πάρο.

δ. Να δημοσιευθεί το παρόν στον παριανό τύπο.

Για το Δ.Σ

Η Γεν.Γραμματέας               Ο Πρόεδρος

Κική Ασπροπούλου           Κ.Ροδόπουλος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos