×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος, Καμάρες: Κέφι και χορός μέχρι πρωίας στο πανηγύρι των Καμαρών

30 Ιουνίου 2013 14:28

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πλέον πανηγύρι των Καμαρών το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουνίου, με αφορμή την εορτή του ενοριακού νααού των Αγίων Αποστόλων.

Το πανηγύρι έγινε στον όμορφο πευκόφυτο χώρο του Συλλόγου Καμαρών, ο οποίος είχε διαμορφωθεί κατάλληλα, ο κόσμος γλέντησε και χόρεψε σ΄ όλη τη διάρκεια της βραδιάς με πολύ κέφι και μονο οι πρώτες ακτίνες του ήλιου στάθηκαν ικανές να σταματήσουν τη μουσική.
Συνοδεία παραδοσιακών παριανών εδεσμάτων, άφθονου κρασιού και υπό τους ήχους της παραδοσιακής νησιώτικης μουσικής από εκλεκτούς μουσικούς, όλοι χόρεψαν και γλέντησαν και στοτέλος της εκδήλωσης όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από την όμορφη βραδιά

που κράτησε μέχρι το πρωί της επόμενης μέρας. Το πανηγύρι των Καμαρών, αποτελεί από τα ελάχιστα και ίσως είναι το μοναδικό στο νησί με τόσο μεγάλη διάρκεια κεφιού και ζωντάνιας.
Σ΄αυτό παραβρέθηκαν οι Πρόεδροι της Δημοτικής Κοινότητας Παροικίας και Νάουσας κ. Μ. Καλακώνας και Γ. Μπαρμπαρίγος, οι οποίοι σταθερά στηρίζουν έμπρακτα τις προσπάθειες του Συλλόγου Καμαρών καθώς και η Πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ κ. Α. Κάγκανη.
Αρωγή στην άρτια διεξαγωγή και οργάνωση της εκδήλωσης είχαν ασφαλώς οι χορηγοί και τα μέλη του του Δ..Σ. του Συλλόγου Καμαρών.
Το parianostypos.gr, σας μεταφέρει σε βίντεο εικόνες από τη μαγευτική βραδιά στις Καμάρες στην οποία ασφαλώς συνέβαλε τόσο ο θαυμάσιος καιρός όσο και ο μοναδικά όμορφος πευκοφυτεμένος και περιποιημένος χώρος του Συλλόγου.

Πατήστε εδώ για το βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos