×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

2ο Εμπορικό –Πολιτιστικό Φεστιβάλ Πάρου, 2ο Summer Shopping Festival

10 Ιουλίου 2013 01:57

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος στα πλαίσια της υλοποίησης του 2ου Εμπορικού –Πολιτιστικού Φεστιβάλ Πάρου,2ου Summer Shopping Festival ,εκδηλώνει ενδιαφέρον για αγορά αναμνηστικού που θα διανεμηθεί στο φεστιβάλ.

Το 2ο Εμπορικό – Πολιτιστικό Φεστιβάλ Πάρου φέτος θα μετονομαστεί σε 2ο Summer Shopping Festival και θα πραγματοποιηθεί στην Παροικία από 10-18 Αυγούστου και στην Νάουσα από 21-25 Αυγούστου, όπου οι εκθέτες θα παρουσιάσουν και θα πωλούν τα προϊόντα τους σε ομοιόμορφες καλαίσθητες παγόδες.

Η αναβαθμισμένη παρουσία των περιπτέρων των εκθετών, η συμμετοχή μόνο Παριανών επαγγελματιών, η ύπαρξη ψυχαγωγικών παιχνιδιών που έδωσαν μεγάλη χαρά σε εκατοντάδες παιδιά είναι μερικά από τα στοιχεία που προσδιόρισαν την μεγάλη επιτυχία του περσινού Φεστιβάλ , επιπλέον στο φετινό φεστιβάλ θα προστεθούν ποικίλες εκδηλώσεις για μεγάλους αλλά και για μικρούς !

Στις παγόδες θα λάβουν μέρος από την Πάρο και την Αντίπαρο επιχειρηματίες ,Σύλλογοι και Συνεταιρισμοί, τα προϊόντα που θα πωλούνται είναι : Παιχνίδια, Τοπικά Παραδοσιακά Προϊόντα, Προϊόντα Ντόπιας Παραγωγής, περιορισμένα είδη Pet Shop, Κεραμικά, Βιβλία, Μπαλόνια, Άνθη-Φυτά, Είδη Οικιακής Χρήσεως, καλλυντικά.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία του συλλόγου, καθημερινά στο 22840-22262 ,από της 10 το πρωι έως της 2 το μεσημέρι ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2013

 

Με ιδιαίτερη τιμή

για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos