×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος - Νάουσα: Γιορτή της θάλασσας και του ψαριού

10 Ιουλίου 2013 22:52

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου όσον αφορά τη «χωματερή» που έχει δημιουργηθεί επί του παλαιού δρόμου Παροικίας - Νάουσας στο ύψος της στάσης Ποπολάνου, μετά από τη δημοσιοποίηση του θέματος από το parianostypos.gr

(Βλέπε σχετική ανάρτηση εδώ)
Σε λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα ο όγκος των σκουπιδιών είχε απομακρυνθεί χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι και το πρόβλημα επιλύθηκε.

Σήμερα 10/07 μια εβδομάδα περίπου μετά από την αποκομιδή των απορριμμάτων, η κατάσταση στο χώρο τείνει να επαναλαμβάνεται γεγονός που ενισχύει την άποψη ότι πρέπει να ληφθούν δραστικότερα μέτρα, τα οποία ήδη έχουμε αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις επί του θέματος.

Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή οι αρμόδιοι θα ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα και δεν θα καταφεύγουν σε ημίμετρα.

Εκείνο όμως που προκαλεί εξίσου το ίδιο δυσώδες θέμα και θέαμα είναι η εικόνα που παρουσιάζει η Νάουσα σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της, στο ποτάμι καθώς και στο χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων πλησίον του ΚΤΕΛ Νάουσας.

Οι εικόνες είναι από την Κυριακή 7 Ιουλίου, γύρω στις 8 το βράδυ, την ημέρα της γιορτής της θάλασσας και του ψαριού, την πρώτη μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού όπου η Νάουσα υποδέχεται πλήθος κόσμου.
{vsig}naoussa-skoupidia-10-07-13{/vsig}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos