×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος: Διατήρηση και αξιολόγηση αυτόχθονων οινοποιήσιμων ποικιλιών των Κυκλάδων με δημιουργία πιλοτικού αμπελώνα

29 Ιουλίου 2013 16:13

Στη Πάρο μετέβη ο Αντιπεριφερειάρχης Αντώνης ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ στις 25 ΙΟΥΛ όπου συμμετείχε στην παρουσίαση των Πεπραγμένων

του ΄Εργου Εφαρμοσμένης ΄Ερευνας : «Διατήρηση και αξιολόγηση αυτόχθονων οινοποιήσιμων ποικιλιών των Κυκλάδων με δημιουργία πιλοτικού αμπελώνα» που έγινε από τον Δρ.Απόστολο ΑΥΓΕΛΗ , παρουσία του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Πάρου Παντελή Τζανακόπουλου, του Δημάρχου Πάρου Χρήστου Βλαχογιάννη, του Περιφερειακού Συμβούλου Πάρου Κώστα Μπιζά και του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Κουτσουράκη.

Η παρουσίαση έγινε στην αίθουσα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου στην Παροικιά με την παρουσία του Προέδρου αυτού Νίκου ΤΣΙΓΩΝΙΑ, του Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Κυκλάδων Γιώργου ΠΑΓΑΝΕΛΗ, των Γεωπόνων – στελεχών της Περιφέρειας καθώς και Οινοποιών-Αμπελουργών της Πάρου.

Ακολούθως την Πέμπτη ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε το Τυροκομείο του Συνεταιρισμού.

Την Παρασκευή 26 ΙΟΥΛ πραγματοποίησε περιοδεία σε αμπελώνες του νησιού.
{vsig}enosi-28-07-13{vsig}

Το Σάββατο 27 ΙΟΥΛ μετέβηη στον ορεινό αμπελώνα του Αντώνη ΚΑΠΑΡΟΥ ο οποίος σε ηλικία 78 ετών εξακολουθεί να είναι ενεργός αμπελουργός και επί σειρά ετών από τους κορυφαίους Συνεταιριστές του νησιού.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου Νίκο Τσιγώνια, υπάρχει αδιάλειπτη συνεργασία για την επίλυση του γνωστού προβλήματος του Αγροτικού Συνεταιρισμού .

Την Δευτέρα και Τρίτη 29 και 30 ΙΟΥΛ θα βρίσκεται στη ΣΥΡΟ για να παραστεί σε προγραμματισμένες συναντήσεις.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos