Πάρος, Αμπελάς: Ξεσήκωσε το νησί και αποθεώθηκε ο Αντώνης Ρέμος...(Φώτο-βίντεο)

04 Αυγούστου 2013 18:32

Μια εξαιρετική συναυλία έδωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος το βράδυ του Σαββάτου 3 Αυγούστου στον

Αμπελά της Πάρου ξεσηκώνοντας με το κέφι της ερμηνείας του χιλιάδες θαυμαστές του που κατέκλυσαν ασφυκτικά το παραλιακό bar - restaurant Άσπρο Γαλάζιο για να τον ακούσουν.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανέβηκε και τραγούδησε στηn εξέδρα που είχε στηθεί για τη καλοκαιρινή συναυλία του καταφθάνοντας με φουσκωτό σκάφος από θαλάσσης στην παραλία του Αμπελά. Ο Αντώνης Ρέμος μάγεψε το πολυπληθές κοινό του ανάμεσα στο οποίο βρίσκονταν και πολλοί επώνυμοι (δείτε τους σε βίντεο) παρασύροντάς το σε ένα ξέφρενο γλέντι και χορό που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ερμηνεύοντας ανεπανάληπτα γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες του αποθεώθηκε από το κοινό του στην Πάρο, και καταχειροκροτήθηκε αφού κατάφερε να διασκεδάσει με μοναδικό τρόπο τους πολυπληθείς θαυμαστές της μουσικής του στο νησί.
Το parianostypos.gr, παρακολούθησε τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου, κατέγραψε με την κάμερά του τις όμορφες στιγμές της και σας τις παρουσιάζει σε φωτογραφίες και βίντεο.

Πατήστε εδώ για τα βίντεο...

{vsig}paros-remos3-08-13{/vsig}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos