×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος: Αμφίβολη η συμμετοχή του Νηρέα στο πρωτάθλημα κυκλάδων

06 Αυγούστου 2013 13:58

Ανοικτή ψηφοφορία για τη συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Νηρέα στο επικείμενο πρωτάθλημα της ΕΠΣ.  Ακολουθεί Δελτίου τύπου του συλλόγου

 Το Δ.Σ. του Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέα προβληματισμένο από την αδιαφορία της κοινωνίας της Νάουσας προς τις δραστηριότητες του συλλόγου μας και αντιμετωπίζοντας σοβαρά οικονομικά προβλήματα όσον αφορά την συμμετοχή της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας στο επερχόμενο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων 2013-2014, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να αποφασίσει για τη συμμετοχή ή μη στο πρωτάθλημα αυτό. Επειδή μια τέτοια από φάση θεωρούμε ότι είναι πολύ σοβαρή, καλούμε μέλη, φίλους, αθλητές και γενικά τον κόσμο της Νάουσας σε ανοιχτή ψηφοφορία για την συμμετοχή της ομάδας ή μη.

Η ψηφοφορία αυτή θα διεξαχθεί με κάλπη η οποία θα βρίσκεται στην αίθουσα του συλλόγου την Κυριακή 18/08/2013 και ώρες 12:00 - 20:00 και θα είναι ανοιχτή προς ΟΛΟΥΣ.

Ο Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας είναι υπόθεση όλων μας. ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ....

Με τιμή

Το. Δ.Σ. του Συλλόγου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos