×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος: Απίστευτα και όμως πραγματικά γεγονότα στην περιήγηση του παραδοσιακού οικισμού της Παροικίας!

22 Αυγούστου 2013 18:56

Για μια ακόμα φορά στο επίκεντρο της επικαιρότητας η περιήγηση στον παραδοσιακό οικισμό της Παροικίας.

Διαβάστε όλα όσα συνέβησαν κατά τη χθεσινή περιήγηση σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του parianostypos.gr.

Πιο συγκεκριμένα και μετά από τα γνωστά γεγονότα που έχουν προκληθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα όσον αφορά στην περιήγηση στον παραδοσιακό οικισμό και στην δημοτική υπάλληλο που έχει επιφορτιστεί με το συγκεκριμένο έργο, χθες 21 Αυγούστου στις 7 περίπου το απόγευμα στον αύλειο χώρο της Εκατονταπυλιανής συνέβησαν τα εξής:

Την Τετάρτη στις 7 περίπου η δημοτική υπάλληλος ξεκίνησε την περιήγησή της από την Εκατονταπυλιανή σύμφωνα με το πρόγραμμα .

Μεταξύ των 20 περίπου ατόμων που παρακολουθούσαν την περιήγηση βρισκόταν και ένα ζευγάρι Ελληνικής καταγωγής το οποίο και ζήτησε από τη δημοτική υπάλληλο αν είναι δυνατόν να βιντεοσκοπήσουν αποσπάσματα από την περιήγηση , για ιδιωτική χρήση, που αφορούσαν όπως δήλωσαν συγκεκριμένα τις χρονολογίες που αναφέρονταν.

Η υπάλληλος δεν αρνήθηκε εφόσον την διαβεβαίωσαν ότι πρόκειται για προσωπική χρήση.

Ενώ λοιπόν η διαδικασία της περιήγησης βρισκόταν σε εξέλιξη, 5 περίπου λεπτά και αφότου είχε ξεκινήσει, εμφανίστηκαν στο προαύλιο της Εκατονταπυλιανής δύο αστυνομικοί οι οποίοι και ζήτησαν διακριτικά από την υπάλληλο του Δήμου να την απασχολήσουν για λίγο.

Η υπάλληλος συνεχίζοντας την εργασία της κινήθηκε προς το μέρος τους ενώ το ζευγάρι συνέχιζε τη βιντεοσκόπηση ακόμα και της στιγμή της συνομιλίας της υπαλλήλου με τα αστυνομικά όργανα. Στη συνέχεια ο ένας εκ των δύο ένστολων έκανε παρατήρηση στο ζευγάρι που βιντεοσκοπούσε ζητώντας να πάψει τη βιντεοσκόπηση τη στιγμή της συνομιλίας με την υπάλληλο. Τα δύο άτομα το αρνήθηκαν και ο αστυνομικός τους ζήτησε να τον ακολουθήσουν στο τμήμα.

Η δημοτική υπάλληλος με απορία ρώτησε για πιο λόγο συμβαίνουν αυτά και πήρε την απάντηση ότι πρόκειται για καταγγελία από επαγγελματία ξεναγό. Στη συνέχεια αφού της ζητήθηκαν κάποιες διευκρινίσεις για την περιήγηση της είπαν ότι μπορεί να συνεχίσει την εργασία της .

Η υπάλληλος ταραγμένη από το περιστατικό είπε στο αστυνομικό όργανο ότι δεν μπορεί να συνεχίσει την εργασία της και θα ήθελε να μεταβεί οικειοθελώς στο αστυνομικό τμήμα για να της εξηγήσει ο αστυνομικός υπηρεσίας τι ακριβώς συμβαίνει. Η υπάλληλος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να ενημερωθεί αναλυτικότερα ενώ στο διάστημα που μεσολάβησε μετέβησαν και άτομα της δημοτικής αρχής για να επιλυθεί η κατάσταση.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας η ξεναγός προέβη σε καταγγελία προς το Δήμο ενώ ο Δήμος επιφυλάσσεται εάν και εφόσον αποδειχθεί ότι προκλήθηκε ζημία από το συγκεκριμένο γεγονός.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι στο συγκεκριμένο συμβάν δεν είχαμε σύλληψη αλλά απλώς σύσταση των αστυνομικών οργάνων στη συγκεκριμένη δημοτική υπάλληλο.

Γεγονός είναι όμως ότι αν λάβουμε υπόψη την έκπληξη, την απορία και τη δυσθυμία των ατόμων που μετείχαν στην περιήγηση, το συμβάν αυτό έχει σίγουρα αρνητικό αντίκτυπο στην εικόνα του νησιού, την περίοδο μάλιστα της μεγαλύτερης τουριστικής προσέλευσης, στην καρδιά του Αυγούστου. Γιατί όταν ο κάθε τουρίστας προσδοκά να περάσει ευχάριστα και όμορφα στις διακοπές του, ένα αναπάντεχο αρνητικό συμβάν με την παρουσία της αστυνομίας, καταγράφεται σίγουρα στη μνήμη του πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε γνώση ή ευχαρίστηση απεκόμισε από μια περιήγηση. Και η μαρτυρία του μετά από αυτό, γίνεται ασφαλώς δυσφημιστικό σχόλιο για τον τόπο...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos