×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος - Μαράθι: Υπό έλεγχο η φωτιά

16 Σεπτεμβρίου 2013 22:38

Υπό έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε περίπου στις 21:30 το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή Αγία Πακού - λατομείο Ρήγα στον Κώστο - Μαράθι.

Άνδρες της Αστυνομίας που βρίσκονται στην είσοδο του λατομείου των ΑΦΟΙ Ρήγα γυρίζουν τα αυτοκίνητα που κατευθύνονται από Παροικιά προς Κώστο, Λεύκες και χωριά.

Στην περιοχή βρίσκονται τρία οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και όλη η δύναμη του πυροσβεστικού κλιμακίου Πάρου. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες η φωτιά βρίσκεται υπό έλεγχο. Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παραμένει σε επιφυλακή σε περίπτωση που χειροτερέψει η κατάσταση λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Νεώτερη ενημέρωση ώρα 23:00

Υπήρξε μικρή αναζωπύρωση της φωτιάς λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.  Άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας και εθελοντές ξεκίνησαν πεζοί από την περιοχή Αγία Πακού στον Κώστο προς  την περιοχή του λατομείου στο Μαράθι για να σβήσουν τις εστίες φωτιάς αφού τα τρια πυροσβεστικά οχήματα που βρίσκονται στην περιοχή δεν μπορούν να προσεγγίσουν. Οι άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας θα παραμείνουν όλη τη νύχτα στην περιοχή για τυχόν αναζωπύρωση της φωτιάς.

Νεώτερη Ενημέρωση ώρα 23:50
Μικρές εστίες φωτιάς μαίνονται στην περιοχή ενώ η ένταση των ανέμων έχει μειωθεί σημαντικά.

Νεώτερη ενημέρωση ώρα 00:15
Σβήστηκε η φωτιά στο Μαράθι

Φωτό: αρχείου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos