Ο σεφ Καλλίδης μαγειρεύει στην Πάρο και τις Λεύκες

29 Σεπτεμβρίου 2013 17:57

Ο σεφ Βασίλης Καλλίδης μαζί με το τηλεοπτικό συνεργείο του ALPHA βρίσκεται από την Παρασκευή στην Πάρο για τα γυρίσματα της νέας εκπομπής μαγειρικής που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο βράδυ στις 20:00 μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Ο Βασίλης Καλλίδης που μαγείρευε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα έχει από το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 δική του εκπομπή στον ALPHA.

Πρόκειται για πρωτότυπη εκπομπή μαγειρικής με γυρίσματα που γίνονται σε περιοχές της Ελλάδας. Οι περιοχές επιλέγονται με βάση τις πολιτιστικές δραστηριότητες που γίνονται (κυρίως πανηγύρια). Για το λόγο αυτό βρέθηκε το τριήμερο που μας πέρασε στην Πάρο και την Αντίπαρο αφού το ίδιο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη η Μουσική Συνάντηση Λαϊκών Πνευστών Αιγαίου.

Οι συνταγές επιλέγονται με βάση τα προϊόντα παραγωγής του κάθε τόπου που επισκέπτεται η εκπομπή.

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 το μεσημέρι εντοπίσαμε το συνεργείο του ALPHA και τον Βασίλη Καλλίδη να μαγειρεύει μπροστά στο παραδοσιακό καφενείο στις Λεύκες Πάρου.

Η συνταγή ήταν πιπεριές τηγανιτές με σάλτσα ντομάτας, τυρί γραβιέρα Πάρου, αυγά, συνοδευόμενα από παριανά ρεβύθια φούρνου και επίσης παριανό τουλουμοτύρι.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνταγή αλλά και για τις άλλες συνταγές στα άλλα σημεία της Πάρου που επισκέφθηκε η εκπομπή στις πρώτες εκπομπές που θα ξεκινήσουν όπως προαναφέραμε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013. Οι συντελεστές της εκπομπής και ο ίδιος ο σεφ δεν έχουν ακόμα καταλήξει στο όνομα της εκπομπής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos