×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

"Ώρα για οριστικές αποφάσεις για τις μορφές κινητοποιήσεων"

11 Οκτωβρίου 2013 21:22

Σε σημερινό δελτίο τύπου το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου κάνει γνωστή τη θέση του και καθορίζει τη στάση του στο θέμα της άτυπης διένεξης που έχει προκύψει μεταξύ φορέων που συμμετέχουν στο Συντονιστικό της Υγείας μέσω δημόσιων ανακοινώσεών τους. Αναλυτικά το δελτίο τύπου έχει ως εξής:

"Το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Πάρου, συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως, προκειμένου να καθορίσει τη στάση του στο θέμα της άτυπης διένεξης που έχει προκύψει μεταξύ φορέων που συμμετέχουν στο Συντονιστικό της Υγείας μέσω δημόσιων ανακοινώσεών τους.

Είναι σε όλους γνωστό ότι η Ένωση Γονέων Πάρου συμμετέχει ενεργά και αδιάλειπτα και χωρίς «όρους» και «αστερίσκους» στις δράσεις του Συντονιστικού Υγείας από την σύστασή του, με μοναδικό κριτήριο την υπεράσπιση της Δημόσιας Υγείας σε Πάρο και Αντίπαρο, κρίνοντας ότι το θέμα αυτό αφορά πρωτίστως τους χιλιάδες γονείς και τα παιδιά τους.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι βασικό κριτήριο αξιολόγησης της προσφοράς ΟΛΩΝ των συμμετεχόντων στο Συντονιστικό είναι, πάνω απ΄ όλα, η περιφρούρηση της ΕΝΟΤΗΤΑΣ της συλλογικής αυτής προσπάθειας και θα σταθούμε αντιμέτωποι σε κάθε κίνηση τορπιλισμού και διάλυσής της.

Στην κατεύθυνση αυτή, εκφράζουμε την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό μας για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και καλούμε όλους τους φορείς του Συντονιστικού, να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης και ωριμότητας, προασπίζοντας τα ενωτικά και μαζικά χαρακτηριστικά μια προσπάθειας, που η τοπική κοινωνία περιέβαλε με μεγάλη εμπιστοσύνη το χρόνο που πέρασε.

Επειδή η Ένωση Γονέων Πάρου δεν αποτελεί έναν απλό Σύλλογο, αλλά λογοδοτεί και απευθύνεται σε 17 επιμέρους Συλλόγους Γονέων, βρίσκεται ήδη σε πορεία υλοποίησης η απόφαση που ελήφθη στην τελευταία Ολομέλεια του Συντονιστικού, να στραφούν οι φορείς στη βάση των μελών τους, πραγματοποιώντας Γενικές Συνελεύσεις για να τοποθετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες πάνω στους τρόπους περαιτέρω κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων με πραγματοποίηση Γενικής Απεργίας σε Πάρο και Αντίπαρο.

Κατά συνέπεια, προτείνουμε σύγκληση του λεγόμενου «μικρού Συντονιστικού» στις 30 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 6.00μμ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, για να διευθετηθούν τα όποια ζητήματα έχουν ανακύψει και εκεί να καθοριστεί η ημερομηνία σύγκλησης της Ολομέλειας των Φορέων για την λήψη των οριστικών αποφάσεων για τις μορφές κινητοποιήσεων που θα προκριθούν.

Το ΔΣ της Ένωσης"

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos