Κάνε δικό σου… ένα ξεχωριστό MP3 Player

22 Οκτωβρίου 2013 17:05

To parianostypos.gr σε συνεργασία με το κατάστημα AUDIOPHILE (Γιάννης Ρούσσος) σας προσφέρει άλλο ένα μοναδικό δώρο!

Λάβε τώρα, μέρος στην κλήρωση κάνοντας κλικ στη σελίδα μας στο Facebook.

Psts.gr No1 και στους Διαγωνισμούς!

Το YP-S2(Pebble) είναι το πρώτο MP3 player της SAMSUNG του οποίου η σχεδίαση είναι εμπνευσμένη από τη φύση. Μοιάζει με βότσαλο και χάρη στα μοναδικά του χρώματα, δεν είναι μόνο μια φορητή συσκευή μουσικής αλλά και ένα μοντέρνο αξεσουάρ που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά.

Χαρακτηριστικά:

Με ένα πλήκτρο 5 λειτουργιών, το S2 είναι εύχρηστο ενώ υποστηρίζει 3 τρόπους αναπαραγωγής (κανονική, τυχαία, αγαπημένες επιλογές) με ενδείξεις LED διαφορετικού χρώματος.

Το S2 μπορεί να είναι μικρό και πανάλαφρο, ο ήχος του όμως είναι εντυπωσιακός χάρη στην τεχνολογία DNSe (Digital Natural Sound Engine, τον αλγόριθμο για ειδικά ηχητικά εφέ της SAMSUNG) ενώ υποστηρίζει και 3 προεπιλογές ισοστάθμισης ήχου (normal, 3D Studio,Concert Hall). Έχει επίσης δυνατότητα αναπαραγωγής των φορμά MP3, WMA και OGG.

Με τα ακουστικά τύπου κολιέ μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική σας, χωρίς την ενόχληση των μπερδεμένων καλωδίων. Μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία μπορεί να αναπαραγάγει έως και 13 ώρες μουσικής.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή πατώντας εδώ

Διάρκεια του Διαγωνισμού:

Η διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται έως 21/11/13 στις 17:00μ.μ

Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Διαγωνισμού:

Ο νικητής/α θα αναδειχθεί με αυτόματη ηλεκτρονική κλήρωση.

Bonus συμμετοχής:

Άφησε το σχόλιό σου κάτω από το post του διαγωνισμού στη σελίδα του psts.gr στο facebook (γράφοντας mp3 βότσαλο) και κέρδισε 5 λαχνούς bonus για το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δώρο. Για να ισχύσει το bonus προϋπόθεση είναι η συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό των Χριστουγέννων.

Όροι συμμετοχής:

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι από 16 ετών και άνω.

Ενημέρωση για την κατακύρωση:

Ο νικητής/α θα πρέπει να επικοινωνήσει εντός 4 ημερολογιακών ημερών με την ηλεκτρονική εφημερίδα www.parianostypos.gr για διασταύρωση των στοιχείων του.

Σε αντίθετη περίπτωση τη θέση καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών σύμφωνα με τη σειρά ανάδειξης από την κλήρωση.

Προσοχή:

Απαραίτητη προΰπόθεση για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας είναι να γίνετε μέλος της σελίδας του parianostypos.gr πατώντας πρώτα το κουμπί like(Μου αρέσει).

Οποιαδήποτε αντικανονική συμμετοχή, θα διαγράφεται και θα μηδενίζεται αμέσως μετά την διασταύρωση της χωρίς καμία ενημέρωση.

Περισσότερα για τον διαγωνισμό, τον τρόπο συμμετοχή σας, την κλήρωση, τους κανόνες και πολλά άλλα μπορείτε να ενημερωθείτε μέσα από την σελίδα του διαγωνισμού στο facebook

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos