Σύλλογος Γυναικών Πάρου "Αρηΐς"

21 Νοεμβρίου 2013 19:47

Οι Κάτοικοι , επισκέπτες της Πάρου αλλά και φίλοι του εξωτερικού ,οπλισμένοι με Αλληλεγγύη στηρίζουν την πρωτοβουλία ΨΩΝΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ , του Συλλόγου Γυναικών Πάρου «Αρηις».

Οι γυναίκες του Συλλόγου μας, εδώ και 1,5 χρόνο και πλέον διανέμουμε κάθε εβδομάδα με πολύ αγάπη και ζεστασιά σε συμπολίτες μας, Τρόφιμα και Είδη Πρώτης ανάγκης που έχουν ανάγκη σύμφωνα  με οικονομικά κριτήρια, με ανεργία κτλ ,δυστυχώς ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν ανάγκη ,όλο και πληθαίνει ,στο σημείο αυτό να σας θυμίσουμε ότι τον περσινό χειμώνα 141 συμπολίτες βοηθήθηκαν από την πρωτοβουλία μας αυτή.

Επίσης ,ευχαριστούμε θερμά μικρούς και μεγάλους που συνδράμουν την δράση αυτή , με κάθε τρόπο, και βοηθούν τον συνάνθρωπο της διπλανής πόρτας ,να μην σκύψει το κεφάλι αλλά να αισθανθεί δυνατός, γιατί κάποιοι Άνθρωποι είναι εδώ και θέλουν να παραμείνει δυνατός για να συνεχίσει να παλεύει ,την κάθε μέρα με δύναμη, αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ,ας αρχίσουμε λοιπόν να μιλάμε, να εκφραζόμαστε, να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την ανθρώπινη επαφή και στήριξη και τότε , Όλοι μαζί ,πιασμένοι χέρι-χέρι , με όπλο την αγάπη, την αλληλεγγύη ,την αλληλοβοήθεια να ανέβουμε το βουνό...

Η Αλυσίδα της Παριανής αγάπης για Αλληλεγγύη συνεχίζεται...

Τηλεφ.επικοινωνίας - 6936670556, 6947325919.

Με ιδιαίτερη τιμή το Δ.Σ.του

Συλλόγου Γυναικών Πάρου «Αρηίς»

Η Πρόεδρος                     Η Γεν. Γραμματάεας                            

Τρίχα Σταυρούλα             Ματσάγγου  Χαρά

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos