Ανακοίνωση Εθελοντικής ομάδας δράσης Μάρπησσας

16 Ιανουαρίου 2014 17:05

Τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Μάρπησσας συναντήθηκαν στην αίθουσα της Αγροτολέσχης την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 και έγινε συζήτηση-απολογισμός των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Η Μάρπησσα γιόρτασε τα Χριστούγεννα φέτος με μεγάλη συμμετοχή, αλληλεγγύη και αισιοδοξία με εκδηλώσεις και δρώμενα στην Χριστουγεννιάτικη Πλατεία και στην αίθουσα της Αγροτολέσχης.

Η ιδέα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων έπεσε στο τραπέζι από την πρώτη συνάντηση της συντονιστικής ομάδας, στις 27 Σεπτεμβρίου 2013.

Η ιδέα έγινε αποδεκτή ομόφωνα και αμέσως άρχισε ο αγώνας για την υλοποίησή της.

Προτείναμε μετά από αρκετές συναντήσεις το πρόγραμμα που τελικά και πραγματοποιήθηκε. Στην αρχή μας φάνηκε βουνό.  Όμως τελικά τίποτα δεν είναι βουνό μπροστά στη θέληση στο να γίνουν νέα και ωραία πράγματα για τον τόπο μας.

Καταφέραμε όλοι μαζί να συνεργαστούμε και κατά γενική ομολογία οι εκδηλώσεις αυτές στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Ο αρχικός στόχος της ομάδας που ήταν

να προσφέρουμε ομαδική εργασία στον τόπο μας,

να βγάλουμε τον κόσμο από τα σπίτια του,

να δώσουμε χαρά στα μικρά παιδιά

να διασκεδάσουμε όλοι μαζί,

πραγματοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Τελειώνοντας εκφράζουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση και την επιτυχία των εκδηλώσεων, με τις κάθε μορφής προσφορές τους: προσωπική εργασία, υλικές και οικονομικές.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos