Coffee Time για κάθε στιγμή της ημέρας!

16 Ιανουαρίου 2014 19:07

Με θέα την πανέμορφη παραλία του Λογαρά, το Coffee Time σας προσφέρει γευστικές απολαύσεις σε κάθε στιγμή της ημέρας!

Είμαστε ανοιχτά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ (και Κυριακές και αργίες) προσφέροντας από καφέ όλων των ειδών και ροφήματα, πρωινά, σνάκς, σπιτικά γλυκίσματα και φαγητό το μεσημέρι, σε ένα όμορφο φιλόξενο περιβάλλον, με φιλική διάθεση και πάνω απ΄ όλα διαλεχτά, φρέσκα, αγνά  υλικά παραγωγής μας.

Με μεράκι παρασκευάζουμε για σας σπιτικά λαχταριστά γευστικά εδέσματα, φρεσκομαγειρεμένα, με πρωτότυπο πλούσιο σερβίρισμα και πάντα άψογη εξυπηρέτηση.

Επίσης, χωρίς καμία επιβάρυνση στις τιμές του τιμοκαταλόγου μας, κάθε δεύτερη Παρασκευή διοργανώνουμε μουσικές βραδιές με ζωντανή μουσική και γινόμαστε όλοι μια παρέα διασκεδάζοντας με λαϊκές, έντεχνες και νησιώτικες μελωδίες!

Παρέχουμε επίσης δωρεάν απεριόριστο Wi-Fi internet και αναμετάδοση αθλητικών αγώνων σε NOVA και ΟΤΕ TV. Σας περιμένουμε λοιπόν! Για ό,τι θελήσετε σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, είμαστε κοντά σας!

Coffee Time, ξεκινώντας από το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ σας ταξιδεύουμε στην απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας!

Στην παραλία του Λογαρά στο Πίσω Λιβάδι. Τηλ. Επικοινωνίας 22840 - 43050

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos