×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος και Αντίπαρος Ψηφίζουν Σήμερα για την Υγεία (Φωτό + Βίντεο)

16 Φεβρουαρίου 2014 15:26

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί σήμερα Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, η διαδικασία ψηφοφορίας του Δημοψηφίσματος για την Υγεία στα νησιά της Πάρου και της Αντιπάρου.

Στις 12 κάλπες που έχουν στηθεί και στα δύο νησιά, καλούνται να προσέλθουν μέχρι τις 7μ.μ. οι μόνιμοι κάτοικοι των νησιών αποφασίζοντας τη συμμετοχή τους στη διαμαρτυρία της 26ης Φεβρουαρίου για την τραγική υποβάθμισης της Δημόσιας - Δωρεάν Περίθαλψης στον τόπο τους.

Το parianostypos.gr, βρέθηκε κατά τη διαδικασία της σημερινής ψηφοφορίας στα περισσότερα εκλογικά τμήματα της Πάρου και σας μεταφέρει εικόνες από τη διαδικασία της ψηφοφορίας σε ολόκληρο το νησί.

Το ακόλουθο βίντεο καταγράφει τις απόψεις και τις τοποθετήσεις πολιτών που μίλησαν στην κάμερα του parianostypos.gr για τη συμμετοχή τους στο Δημοψήφισμα και το ζήτημα της Υγείας προσερχόμενοι στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παροικίας για να ψηφίσουν.


Κώστος

Λεύκες

Μάρμαρα

Μάρπησσα

Νάουσα

Παροικία

Πρόδρομος

Αγκαιριά


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos