Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 - Psts.gr
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 21:32

Πάρος: Συναυλία μουσικής δωματίου

Στο πλαίσιο των μουσικών εκδηλώσεων «καλωσορίζοντας την Άνοιξη», που διοργάνωσε η ΚΔΕΠΑΠ, το Σάββατο 28 Απριλίου στην αίθουσα του Αρχίλοχου έλαβε χώρα συναυλία μουσικής δωματίου για βιολί και πιάνο με έργα Mozart, Schubert και Dvorak.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 21:22

Πάρος: Συναυλία μουσικής δωματίου

Στο πλαίσιο των μουσικών εκδηλώσεων «καλωσορίζοντας την Άνοιξη», που διοργάνωσε η ΚΔΕΠΑΠ, το Σάββατο 28 Απριλίου στην αίθουσα του Αρχίλοχου έλαβε χώρα συναυλία μουσικής δωματίου για βιολί και πιάνο με έργα Mozart, Schubert και Drorak.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Δήμος Πάρου και η Τοπική Κοινότητα Αγκαιριάς πραγματοποίησε καθαρισμό της λίμνης του Αγ. Νικολάου από κλαδιά και ογκώδη αντικείμενα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 19:53

Αποτελέσματα 28-29 Απριλίου

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση με την κωδική ονομασία «TRAP IN CODES OF HEROIN»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 18:12

Με Δαμανάκη για την Αλιεία

Προσκαλεσμένη του «Αρχίλοχου» η Μαρία Δαμανάκη έλαβε μέρος σε σύσκεψη στο Δήμο (Δευτέρα 30 Απριλίου) για τα ζητήματα της αλιείας στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη η Επιτροπή Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής, Αλιείας, Αγροτικής Βιοποικιλότητας, Ποιότητας Ζωής & Αειφόρου Ανάπτυξης της υπαίθρου υπό την προεδρεία του Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Παμπάκα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρεία σύσκεψη υπό τον κ. Γιάννη Μαχαιρίδη πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας στη Ρόδο, κατά την οποία εξετάστηκε η πορεία συγκεκριμένων έργων, όπως:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 17:51

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές

Ανεβαίνουν οι τόνοι, καθώς οι αρχηγοί των κομμάτων προσπαθούν να συσπειρώσουν του ψηφοφόρους τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου, σας προσκαλούμε στις 9 Μαΐου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.30΄, στην αίθουσα συνεδριάσεων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos