Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Σύμφωνα με τον Καν (ΕΕ) 1308/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, οι ενδιαφερόμενοι για υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος για χορήγηση αδειών φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το έτος 2016 υποβάλλουν τα αιτήματά τους
στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Πάρου από 15/11/2015 έως 15/12/2015.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου σε Συνδιοργανωτική Συνεργασία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η έλλειψη τέτοιου κέντρου από το νησί ανάγκαζε τους συμπατριώτες μας που έπρεπε να εξετασθούν για την απόκτηση αντίστοιχου διπλώματος, να μετακινούνται στη Νάξο, τη Σύρο ή την Αθήνα, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται και να υφίστανται σημαντική οικονομική επιβάρυνση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 09-11-2015 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 38χρονος ημεδαπός, γιατί εκτελούσε οικοδομικές εργασίες (εγκατάσταση στέγης) σε κατοικία 62χρονου ημεδαπού, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Σήμανση – Ασφάλεια Οδικού Δικτύου των Νήσων Ίου, Σικίνου, Φολεγάνδρου, Θηρασιάς και Ανάφης», συνολικού προϋπολογισμού 133.400,00 ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ως σημαντική καταγράφεται η συμμετοχή του Δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά με αντιπροσωπεία Μυκόνου, στο 5ο
ετήσιο συνέδριο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης (DGV V) που έλαβε χώρα από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου 2015 στο Βερολίνο. Συμμετείχαν περισσότεροι από 450 επίτιμοι σύνεδροι και εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου του Βερολίνου, της Ομοσπονδιακής Βουλής,
Ελληνικών και Γερμανικών Υπουργείων και Δήμων, φορείς, ιδρύματα και επιχειρήσεις που κατέθεσαν τις απόψεις τους και την τεχνογνωσία τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, κατά τη διάρκεια του μηνός Οκτωβρίου του 2015, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορά για θέμα που απασχολεί τη νήσο Σύρο του Νομού Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Μαθητική Κοινότητα του Γυμνασίου Αρχιλόχου ευχαριστούν θερμά την κα. Αλιπράντη Μαρία, μητέρα του μαθητή της Γ΄ Τάξης Αλιπράντη Ελευθέριου και την κα. Ζουμή Σταυριανή, μητέρα του μαθητή της Α΄ Τάξης Ζουμή Αλέξανδρου, για την δωρεά μιας κεντρικής μονάδας ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων συμμετείχε στο 15ο φόρουμ του Δικτύου Νησιωτικών Επιμελητηρίων Ευρωπαϊκής Ένωσης (INSULEUR) που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στο νησί Κρκ της Κροατίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos