Σάββατο, 21 Μαϊος 2016 - Psts.gr

Συνελήφθησαν χθες (20.05.2016) στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 27, 29 και 47 ετών, καθώς και ένας 46χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για υποκλοπή μεταφορικού έργου και άγρα πελατών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ψήφιση του ήδη εισηγμένου στην ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, νομοσχεδίου με τα μέτρα εξόντωσης των Ελλήνων και εκχώρησης της Ελληνικής κυριαρχίας, θα αποτελέσει ταφόπλακα για το σύνολο της χώρας, αλλά πολύ περισσότερο θα καταδικάσει τελεσίδικα τα νησιά και τους νησιώτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσία του Δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη και του Αντιδημάρχου Δημήτρη Λιανού πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τεχνική σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, αναφορικά με την επέκταση του διαδρόμου προσγείωσης του αεροδρομίου Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μορφωτικός πολιτιστικός σύλλογος Αγκαιριάς Πάρου σας προσκαλεί στην παράσταση με τίτλο "Το παραδιακό συναντά το σύγχρονο"

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε,πρωινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, οι οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε βάθος 100 μέτρων κρύβεται μια ιστορία 100 ετών. Και μέσα σε μια ακτίνα δύο ναυτικών μιλίων στα νερά της Τζιας, δύο τεράστια βυθισμένα πλοία κι ένα αεροπλάνο μάς ξαναγυρίζουν πίσω στον Α΄ και τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τη δέσμευση ότι οι κύριες συντάξεις δεν θα μειωθούν επανέλαβε, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος ενώ περιέγραψε τους βασικούς άξονες της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ιδρυτής του «FindFace» πιστεύει ότι η εφαρμογή, η οποία μέσα σε δυο μήνες έχει συγκεντρώσει 500.000 χρήστες, θα φέρει την επανάσταση στο διαδικτυακό φλερτ

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Προσωπικά αντικείμενα επιβαινόντων στο μοιραίο Airbus της εταιρείας EgyptAir, που εκτελούσε την πτήση Παρίσι - Κάιρο και κατέπεσε στη Μεσόγειο τα ξημερώματα της Πέμπτης εντόπισαν αεροσκάφη του αιγυπτιακού πολεμικού ναυτικού 180 ναυτικά μίλια βόρεια της Αλεξάνδρειας, επιβεβαιώνοντας τη συντριβή του αεροσκάφους με 66 επιβαίνοντες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη μία πινελιά προστέθηκε χθες στο μεγαλειώδες σουλτανικό πορτρέτο του Τούρκου προέδρου Ερντογάν με την υπερψήφιση από την τουρκική εθνοσυνέλευση του σχεδίου άρσης της βουλευτικής ασυλίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos