Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016 - Psts.gr

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο της Ε.Μ.Υ., που εκδόθηκε την Πέμπτη 16-6-2016, ενημερώνει ότι, από το Σάββατο 18-6-2016 θα σημειωθούν υψηλές θερμοκρασίες 35 ως 37 βαθμούς Κελσίου στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από την Τρίτη 21-6-2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μ.Ε.Α.Σ. Κώστου, το Βελέντζειο Ίδρυμα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Ο Δήμος Πάρου και η Τοπική Κοινότητα Κώστου, διοργανώνουν τον 1ο Βελέντζειο Αγώνα Δρόμου προς τιμή του Μέγα Ευεργέτη της Πάρου Φραγκίσκου Βελέντζα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 21η του μηνός Ιουνίου του έτους 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω
θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΔΣ του συλλόγου των εργαζομένων των Δήμων Πάρου Αντιπάρου, συγχαίρει το Δημοτικό Συμβούλιο για το άμεσο ψήφισμά του που αφορούσε στην διεκδίκηση παραμονής του ασθενοφόρου στον τόπο μας και ιδιαιτέρως, συγχαίρει το Δήμαρχο ο οποίος απέδειξε ότι ως ο πρώτος πολίτης της πόλης μπορεί να πετύχει τα μέγιστα όταν πράττει πέρα από έγγραφα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 17-06-2016 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 37χρονος ημεδαπός γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα σε ανήλικα κορίτσια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη δική του απάντηση , δίνει ο Συνδυασμός της Αντιπολίτευσης της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων , στην αήθη και πρωτοφανή επίθεση που εξαπέλυσε το Προεδρείο της Ε.Π.Σ.Κ. ,κατά του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Νοτ.Αιγαίου και Έπαρχου Νάξου και μικρών Κυκλάδων κ. Ιωάννη Μαργαρίτη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από τη Δευτέρα 16 Μαΐου έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 φιλοξενήθηκε στη Σίφνο, με πρωτοβουλία του Δήμου Σίφνου, ομάδα 17 ατόμων, κατοίκων της Ροδόπης που αποτελούνταν από 12 παιδιά, μαθητές και μαθήτριες της Ε΄ και της ΣΤ΄ τάξης του Μειονοτικού Σχολείου Κύμης Ροδόπης και πέντε ενήλικες, δύο κατοίκους της Κύμης, δύο εκπαιδευτικούς των παιδιών και τη Σχολική τους Σύμβουλο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δεκέμβριο του 2014 η Ελλάδα βρισκόταν ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής. Είχε επιστρέψει στην ανάπτυξη και βρισκόταν σε τροχιά εξόδου από το μνημόνιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 21/06/2016 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απορρύπανσης του λιμανιού της Τήνου στις 11 Ιουνίου, μια πρωτοβουλία του Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών ΣΥΔΕΣΥΣ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos