Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 - Psts.gr

Τα αδέρφια Δημήτρης και Βαγγέλης Λυκούρης καθώς και ο Βαγγέλης Πολυκανδριώτης, με τα αλιευτικά σκάφη "ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ" και το σκάφος "ΑΝΝΟΥΛΑ", έδωσαν πραγματική μάχη με τα κύματα και με αυτοθυσία, οδήγησαν την επίλεκτη ομάδα των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος στο σημείο όπου βρίσκονταν η σωστική λέμβος με το 12μέλες πλήρωμα του πλοίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημοτική Αρχή Μυκόνου παρακολουθεί στενά από χθες το βράδυ την προσπάθεια διάσωσης των ναυαγών στο Τραγονήσι, με φυσική παρουσία του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά και του Προέδρου του Δ.Σ. Μιλτιάδη Ατζαμόγλου στο Λιμεναρχείο Μυκόνου, όπου και «εγκαταστάθηκε» το συντονιστικό όργανο της επιχείρησης σε άριστη συνεργασία με τον Λιμενάρχη Μυκόνου Παναγιώτη Καραμήτσα,τον Υπολιμενάρχη Παναγιώτη Κατσάρα και τον Αξιωματικό ΛΣ Νικόλαο Ζυγούρη, ενώ συνεχής είναι η επικοινωνία τόσο με το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής όσο και το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Κυριακή στις 13:00 το μεσημέρι.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Μετά τις τροποποιήσεις των ακτοπλοϊκών δρομολογίων οι οποίες ανεστάλησαν καθώς τα πλοία συνέχιζαν να παραμένουν δεμένα στα λιμάνια εξαιτίας των πολλών μποφόρ, εκδόθηκε πριν από λίγη ώρα, άρση του απαγορευτικού απόπλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία για 2η συνεχή χρονιά τις χριστουγεννιάτικες δράσεις αγάπης που σχεδίασε. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Ξενοδοχείο Αργώ από φίλους και μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η «Κ» αποκαλύπτει την απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου για τη διαδικασία ένταξης σε ρύθμιση οφειλών, χιλιάδων ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων με χρέη, κατά περίπτωση, έως 50.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα ακόμα μίνι σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, πραγματοποιήθηκε στην Αγροτολέσχη Μάρπησσας, μετά από πρόσκληση της Δ.Κ. Μάρπησσας και της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης, την Παρασκευή 22-12-2017, από μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, καθώς εμπεριέχει πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με το "el clasico" φυσικά, να είναι το ματς που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω του.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Την 22-12-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 42χρονος ημεδαπός και τέσσερις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας από 32 έως 47 ετών, οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 13:36

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης

Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νικόλαου Τόσκα, επιστρέφονται από σήμερα (22-12-2017), οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους, την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos