Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Το psts.gr βρίσκεται στην κορυφή της ειδησεογραφικής ενημέρωσης στο νησί της Πάρου και ανάμεσα στα κορυφαία ηλεκτρονικά μέσα των Κυκλάδων και του Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μήλου, από ιδιώτη, για την πιθανή ύπαρξη ρύπανσης, στη θαλάσσια περιοχή της εξωτερικής πλευράς της μαρίνας Αδάμαντα ν. Μήλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, με το Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν. 53, από το λιμένα της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, 47χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέχρι την Τετάρτη 2 Αυγούστου, κατά μια ημέρα, παρατάθηκε η ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής στο τουρνουά του ομίλου αντισφαίρισης Πάρου ROLLAND PAROS 2017

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Δείτε την επιστολή του Πολιτιστικού Κέντρου "Μαριάνιη Σϊμου" της Σίφνου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεμάτο συνεχίζει να είναι το ποδοσφαιρικό κουπόνι του πάμε στοίχημα, με τις επιλογές μας να πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ενώ λίγο παρακάτω ο Κραουνάκης άνοιγε το Διεθνές Φεστιβάλ Ανδρου του Παντελή Βούλγαρη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο Τσίπρας ήταν έτοιμος να δεχτεί το Grexit του Σόιμπλε» - Διαβάστε όλη τη συνέντευξη και τα νέα αποσπάσματα από το βιβλίο στο «Πρώτο Θέμα» που κυκλοφορεί σήμερα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υστερα από μια κουραστική μέρα, ποιος δεν θα ήθελε ένα πιστό πλάσμα (ψηφιακό ή άλλο) να τον καλωσορίζει σπίτι; Αφότου έκανε το ντεμπούτο της τον Νοέμβριο του 2014, η επονομαζόμενη Alexa, η συσκευή που λειτουργεί με αναγνώριση φωνής και αποτελεί έναν έξυπνο προσωπικό βοηθό με σκοπό τη διεκπεραίωση διαφόρων εργασιών, κατάφερε να αψηφήσει τις κακοήθεις κατηγορίες εις βάρος της.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αμερικανικά βομβαρδιστικά πραγματοποίησαν υπέρπτηση πάνω από την κορεατική χερσόνησο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos