Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 - Psts.gr
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 14:33

Στοίχημα: Ισόπαλο το ημίχρονο στη Μαδρίτη

Ένα απ' τα παιχνίδια που όλοι περιμέναμε έρχεται στο σημερινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο» το έργο «Ολοκλήρωση νέου λιμανιού Σχοινούσας», με επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ύψους 2.760.000 €, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο» το έργο «Διαμόρφωση Λιμένος στις Καμάρες ν. Σίφνου», με επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ύψους 3.890.800 €, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην 71η/15-12-2017 συνεδρίαση της Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (Ε.Σ.Α.Λ.) της Γενικής Γραμματείας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής συζητήθηκαν και δόθηκαν σύμφωνες γνώμες για δύο θέματα ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των λιμένων του Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλληψη αλλοδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο Την 13-02-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 30χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλούσιος είναι ο απολογισμός δράσεων στοχευμένης προβολής της Ίου σε Ελλάδα και εξωτερικό, κατά το τελευταίο τετραήμερο.
Η παρουσίαση του προτύπου πρωινού της Ίου το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου για το Ελληνικό Πρωινό στην έκθεση HORECA, αποτέλεσε τη δυναμική αφετηρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 4 βραβεία στις «αποσκευές» τους, την αγάπη των ανθρώπων της Κρήτης και την φιλοξενία, επέστρεψαν από το Ηράκλειο Κρήτης και το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Νάουσας Πάρου.Η Ναουσαίϊκη ομάδα συμμετείχε στο Φεστιβάλ με την παράσταση «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;» της Χρύσας Σπηλιώτη σε σκηνοθεσία των Λευτέρη Μενέγου και Υπαπαντής Ρούσσου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, κατά τη διάρκεια του μηνός Ιανουαρίου του 2018, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Μυκόνου έδωσε το «παρών» στην πρώτη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Μυκόνου κ. Δωρόθεου, του υφυπουργού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 13:25

Θαλάσσιες διακομιδες από Πάρο και Τήνο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos