Ιούλιος 2018 - Psts.gr

Δυσάρεστη τροπή έχουν πάρει οι νεότερες εξελίξεις από το μέτωπο της φωτιάς που κατακαίει από νωρίς το απόγευμα θαμνώδη περιοχή στην περιοχή Κακάπετρα - Ασπριές Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό έλεγχο βρίσκεται αυτή τη στιγμή η πυρκαγιά που ξέσπασε προ ολίγων ωρών στην περιοχή Κακάπετρα - Ασπριές της Πάρου, σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις από το μέτωπο της φωτιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στην ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ την 3η του μηνός Αυγούστου του έτους 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκτεταμένη διακοπή της υδροδότησης αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή των Καμαρών από το πρωί της Τρίτης 31 Ιουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι στην περιοχή Κακάπετρα - Ασπριές Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην ευρύτερη περιοχή Ασπριές – Κακάπετρα Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην περιοχή Ασπριές – Κακάπετρα Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαχρονική ποιότητα, κορυφαίες επιδόσεις, αδιαπραγμάτευτη αξιοπιστία είναι κάποια από τα δεκάδες χαρακτηριστικά με τα οποία έχει συνδέσει το όνομα της η Miele. Σημείο αναφοράς αποτελούν τα πλυντήρια ρούχων της από 6,5 kg έως 32 kg και οι υψηλότερες στροφές στυψίματος παγκοσμίως (g factor 542), που ελαχιστοποιούν το υπόλοιπο υγρασίας (45%).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας Έλληνας ναυτικός που εργαζόταν στο «Cruise Olympia» άφησε την τελευταία του πνοή εν πλω, κατά τη διάρκεια του δρομολογίου που εκτελούσε το πλοίο από το λιμάνι της Ανκόνα Ιταλίας προς την Ηγουμενίτσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστροφή στη δράση για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ να συγκεντρώσουν τα περισσότερα βλέμματα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 56

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos