Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Μετά από τη συγκινητική ανταπόκριση των Παριανών, των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο νησί αλλά και πολλών παραθεριστών, που έσπευσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας, καταφέραμε και συγκεντρώσαμε σε λίγες μόνο ώρες μία πολύ μεγάλη ποσότητα βασικών αγαθών και φαρμάκων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 25-07-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 52χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε επιχείρηση, έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα αιγιαλού, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 26-07-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονη βροχόπτωση σημειώνεται εδώ και πάνω από μία ώρα στα βόρεια προάστια, προκαλώντας πλήθος προβλημάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο υπάρχουν 46 αναμετρήσεις για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Στη "μάχη" ρίχνονται και δύο ελληνικές ομάδες, με τον Ατρόμητο να φιλοξενείται από την Ντιναμό Μπρεστ και τον Αστέρα Τρίπολης να φιλοξενείται από τη Χιμπέρνιαν.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 30η Ιουλίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στον Πρόδρομο η διήμερη Γιορτή του Ρεβιθιού αφιερωμένη στο πιο διαδεδομένο όσπριο του νησιού που καλλιεργείται από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα συνιστώντας την πρώτη ύλη για τα παραδοσιακότερα πιάτα του παριανού γαστρονομικού πολιτισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άλλη μία καλοκαιρινή μέρα ξεκίνησε για εσάς και η ζέστη ήδη έχει πιάσει από νωρίς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακολουθούμε σιωπηλά εδώ και μέρες τα όσα αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον τύπο σχετικά με μια προσωρινή λυόμενη ξύλινη κατασκευή έμπροσθεν του ξενοδοχείου μας στην Χρυσή Ακτή εντός εκτάσεως, την οποία μισθώνουμε από την ΕΤΑΔ ΑΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos