Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 - Psts.gr

Μια μεγάλη έκπληξη για το ύψος του κοινωνικού μερίσματος 2019 έκρυβε η αναβάθμιση από την Standard and Poor’s.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την έντονη αντίδραση και οργή του δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου προκάλεσε η παρέλαση «αλά Monty Python» των μαθητριών, για την 28η Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την απογείωση για την αερομαχία με τους Τούρκους στο Καστελόριζο μέχρι την προσγείωση στο Καστέλλι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Βουλή, που ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς, ενέκρινε με ψήφους 405 υπέρ έναντι 11 κατά το ψήφισμα αυτό που αναφέρει ότι είναι πολιτική των ΗΠΑ να μνημονεύουν ως γενοκτονία τη σφαγή 1,5 εκατομμυρίου Αρμενίων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στο διάστημα από 18 έως 23 Οκτωβρίου η εξαήμερη εκδρομή που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ» σε Πήλιο, Βόλο, Σκιάθο, Μετέωρα και Τρίκαλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα λεμόνια, εκτός από τις άπειρες χρήσεις τους σε αλμυρές και γλυκές συνταγές, έχουν εξίσου πολλές άλλες χρήσεις λόγω του ευχάριστου αρώματος και της φυσικής τους οξύτητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει ότι μετά από απόφαση της διοίκησης, ο Ντουρμούς Αλί Τινκίρ τίθεται εκτός ομάδας χάντμπολ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας που δέχτηκε μαφιόζικη επίθεση στο Χαϊδάρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την συμμετοχή δέκα επενδυτικών σχημάτων έληξε σήμερα η προθεσμία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος (Α φάση) για την απόκτηση ποσοστού συμμετοχής 30% που κατέχει το ΤΑΙΠΕΔ στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ΑΕ» (ΔΑΑ).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί για δεύτερη φορά μετά το 2012 να κλείσει τα σμυριδορυχεία της Νάξου. Το 2012 αναγκάστηκε να αποσύρει σχετική διάταξη σε υπό ψήφιση νομοσχέδιο, μετά την καθολική αντίθεση των φορέων και του λαού της Νάξου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos