Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 - Psts.gr

Ένα μοναδικό για το νησί γεγονός που αφορά την υγεία θα λάβει χώρα το Σάββατο 14/12/2019 στο ΕΠΑΛ Πάρου. Οι «Φίλοι της Πάρου» και το Κέντρο Υγείας Πάρου διοργανώνουν την «Ημερίδα για την Υγεία σε νησιωτικές περιοχές» η οποία φιλοδοξεί να δώσει απαντήσεις σε χρονίζοντα και αναπάντητα ερωτήματα που αφορούν όλους ανεξαιρέτως τους νησιώτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θέσαμε στους αρμόδιους Αντιδημάρχους ερωτήσεις σχετικά με την συνεχιζόμενη καύση σύμμικτων απορριμμάτων στο Ζευλάκι της Παροικιάς, την τσιμεντόστρωση αγροτικού δρόμου στις Ασπριές και την ύπαρξη ή μη οικοδομικής άδειας στον πρώην Κοινοτικό Ξενώνα της Νάουσας στον οποίο εκτελούνται οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O αρχηγός του λιβυκού στόλου, Φαράτζ ελ Μαχντάουϊ, που ανήκει στις δυνάμεις του στρατηγού Χαλιφά Χαφτάρ του Λιβυκού Εθνικού Στρατού προειδοποιεί την Τουρκία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια καταπληκτική φωτογραφία που έχει τραβηχτεί από το Διάστημα και απεικονίζει κατά μοναδικό τρόπο τη θάλασσα του Νοτίου Αιγαίου διάσπαρτη από τα νησιά μας, κάνει το γύρο του κόσμου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι αναφέρει αναλυτικά στην επιστολή του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Πάρου-Αντιπάρου καλεί σε συνέλευση την Τρίτη και ώρα 16:00 στο Σπίτι του Δασκάλου όλους τους αναπληρωτές Πάρου-Αντιπάρου για να συζητηθούν οι κινήσεις μας για το ζήτημα της επιδότησης της στέγασής μας από τη Δημοτική αρχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον "αέρα" κινδυνεύουν να τιναχτούν τουριστικές επενδύσεις μετά την απόφαση - "βόμβα" του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου για μισθώσεις Airbnb!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 13η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:30 πμ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

9 Δεκεμβρίου, Διεθνής Ημέρα Μνήμης και Αξιοπρέπειας για τα Θύματα του Εγκλήματος της Γενοκτονίας και της Πρόληψης αυτού του Εγκλήματος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tα στοιχεία του Λιμεναρχείου Πάρου είναι αποκαλυπτικά ως προς την κίνηση επιβατών και οχημάτων από την Πούντα της Πάρου προς την Αντίπαρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos