Τετάρτη, 01 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το πανέμορφο νησί της Πάρου θα φιλοξενήσει το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Πάρου 2019, από 30 Απριλίου έως 5 Μαΐου, στην Παροικιά της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Παρασκευή 3 Μαΐου θα τελεστεί πανηγυρικός εορτασμός της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής στην Ιερά Μονή Λογγοβάρδας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτομαγιά σήμερα και στο ποδοσφαιρικό κουπόνι βρίσκουμε αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της απεργίας της Π.Ν.Ο. την Τετάρτη 01/05/19, τα δρομολόγια των πλοίων της Bluestar Ferries θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον εντοπισμό και τη διάσωση πενήντα ένα (51) αλλοδαπών, προέβησαν βραδυνές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιες ημέρες θα κλείσουν τα σχολεία λόγω των εκλογών - Πότε σταματούν τα μαθήματα σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μαζικές πορείες και συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας συμμετέχουν στην απεργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς ομοσπονδίες, συνδικάτα, πρωτοβάθμια σωματεία, φορείς, συλλογικότητες και κόμματα της αριστεράς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν η αύξηση των χρηστών συνεχιστεί, τότε οι λογαριασμοί νεκρών χρηστών ενδέχεται να είναι περισσότεροι από αυτούς των ζωντανών – Ερωτήματα για το τι συμβαίνει με τα δεδομένα μας

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Να διαφύγει στην Κούβα σκόπευε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, σε περίπτωση που το πραξικόπημα της αντιπολίτευσης είχε επιτυχία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόσο κοστίζει μια νύχτα με την Βρετανή πρωθυπουργό Τερέζα Μέι και μέλη του υπουργικού της συμβουλίου, σε πεντάστερο ξενοδοχείο του Λονδίνου;

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos