Σάββατο, 11 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Από τις πιο συχνές ερωτήσεις, σχετικά με την όραση του σκύλου, είναι αν μπορεί να δει χρώματα. Η αλήθεια είναι, ότι ο μύθος που ήθελε τον πιστό μας φίλο να βλέπει τον κόσμο σε άσπρο και μαύρο φόντο έχει καταρριφθεί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μείωση καταγράφεται στις κλοπές-διαρρήξεις που σημειώθηκαν το 2018, σε σχέση με το 2017 σύμφωνα με την Ελληνική αστυνομία, ενώ την ίδια ώρα αύξηση παρουσίασαν οι ανθρωποκτονίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός του Αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης έμειναν τρεις τουρίστριες γιατί φορούσαν ρούχα που θύμιζαν αρχαιοελληνικές χλαμύδες. Μαζί τους και ένας άντρας που τις φωτογράφιζε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 26 Μαΐου διεξάγονται οι Ευρωεκλογές 2019 και οι Δημοτικές Εκλογές 2019 και εκτός από τους ψηφοφόρους στα εκλογικά κέντρα θα πρέπει να προσέλθουν και όσοι κληθούν ως μέλη εφορευτικής επιτροπής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στόχος θρασύτατων διαρρηκτών έγινε οικία στην περιοχή των Καμαρών το πρωί της Τετάρτης 8 Μαϊου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To psts.gr διεξάγει ηλεκτρονική Δημοσκόπηση με θέμα τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η απογοητευτική συμμετοχή στο Εθνικό Κτηματολόγιο φέρνει παράταση. Μόλις το 14,62% έχει καταθέσει δηλώσεις. Η ανακοίνωση για την παράταση αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Αναλυτικά οι νέες προθεσμίες ανά περιοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ασχημο τέλος είχε ένας ταξιτζής, ο οποίος αυτοκτόνησε το μεσημέρι της Παρασκευής πέφτοντας στο κενό από τη γέφυρα της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τελευταία στοιχεία πρόκειται για 40χρονο οδηγό ταξί από το Αιγάλεω Αττικής.

Ο αυτόχειρας πήγε με το ταξί του στη Χαλκίδα και προχώρησε στην απονενοημένη πράξη για λόγους που εξετάζονται ακόμη από την αστυνομία.

Μετά το τραγικό συμβάν, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τη σορό του άτυχου άνδρα.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, τον άντρα αναγνώρισε ο αδερφός του το βράδυ της Παρασκευής, ενώ οι αστυνομικοί δεν έχουν βρει κάποιο σημείωμα του αυτόχειρα

iefimerida.gr

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos