Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Σε ορισμένες περιοχές έχουν ήδη κατατεθεί περισσότερες αιτήσεις από ό,τι όλο το 2018

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι προκύπτει για Κωστή Μπακογιάννη, Γιάννη Μώραλη - Τι συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη - Οι πιθανότεροι να κερδίσουν το δήμο σε Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα και σε ποιους δήμους θα κριθούν τα πάντα από τις συμμαχίες της δεύτερης Κυριακής - Τα στοιχήματα για τις περιφέρειες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η τροπολογία που κατατέθηκε για την μείωση του ΦΠΑ προκαλεί περισσότερα ερωτήματα και σύγχυση από όσα λύνει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατατέθηκαν στη Βουλή το απόγευμα της Δευτέρας, οι τροπολογίες των προεκλογικών παροχών της κυβέρνησης -13 ημέρες πριν τις εκλογές- για την χορήγηση 13ης σύνταξης και η μείωση του ΦΠΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόλις 13 ημέρες πριν από τη στιγμή που θα στηθούν οι κάλπες σε όλη την Ελλάδα για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, οι στοιχηματζήδες, οι άνθρωποι, που όπως πολλοί πιστεύουν, ξέρουν τα πάντα πριν από έμας... για εμάς, δίνουν τα φοβορί και τα αουτσάιντερ και στην περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Κυριακή 19 Μαΐου η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει πεζοπορική απόδραση στην γειτονική Σίφνο με το εντυπωσιακό της δίκτυο μονοπατιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Rock concert την Κυριακή 19 Μαΐου στην Αγία Άννα της Παροικίας Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών, τόσο στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας, όσο και στην εκτέλεση εργασιών που αφορούν τη φροντίδα του περιβάλλοντος αλλά και για να ενισχυθεί περαιτέρω η ασφάλεια των εργαζομένων, ο Δήμος Πάρου, συνεχίζει την ανανέωση και συμπλήρωση του στόλου των επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων του, με την προμήθεια πέντε (5) οχημάτων για το Τμήμα Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos