Τετάρτη, 15 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Το ελληνικό ελαιόλαδο και το ελληνικό μέλι ξεχώρισαν και βραβεύθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς που διεξήχθησαν στο Λονδίνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη Δευτέρα (20/5) θα δρομολογηθεί το νέο υπερσύγχρονο ηλεκτροκίνητο τρένο, που θα κάνει τη διαδρομή Αθήνα- Θεσσαλονίκη σε τέσσερις ώρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η φύση συχνά μας δείχνει το μεγαλείο της και μας υπενθυμίζει πόσο μικροί είμαστε μπροστά της..

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα παράταση ισχύος, έως τις 31 Ιουλίου 2019, στα Δελτία Εκπαίδευσης Εξέτασης (Δ.Ε.Ε.) των υποψηφίων οδηγών για το δίπλωμα οδήγησης δίνει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, προκειμένου να διευκολύνει τη ροή των προγραμματιζόμενων εξετάσεων που εκκρεμούν μέχρι τώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευτράπελα στις λίστες των δικηγόρων που διορίζονται ως δικαστικοί αντιπρόσωποι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη χαρά δεχτήκαμε τη νέα γενναιόδωρη προσφορά του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Πάρου – Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσείων, θα παρουσιάσει τo Σάββατο 18 Μαΐου και ώρα 12.00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάρου «Το Αρχαιολογικό Έκθεμα του Μήνα», με τίτλο «ΠΑΡΙΩΝ νομισματική. Νομίσματα από παραδόσεις ιδιωτών και ανασκαφές στην Πάρο».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τo islands E-media σε συνεργασία με το κατάστημα ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ (Οπτικά & Φακοί Επαφής) σας προσφέρουν ένα υπέροχο ζευγάρι γυαλιά ηλίου της Ray-Ban !

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βήμα προς βήμα η ένταξη στη ρύθμιση και όλα όσα προβλέπει το πολυνομοσχέδιο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η πολυαναμενόμενη ανάπλαση και ανακατασκευή της πλατείας Ομονοίας κατόπιν της οποίας κάτοικοι και επαγγελματίες του κέντρου αναμένουν αλλαγή σκηνικού στην ευρύτερη περιοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos