Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Με μόλις 10 ευρώ έγινε πολυεκατομμυριούχος το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/05) σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έως και δέκα χρόνια πριν την εμφάνιση των πρώτων αναγνωρίσιμων συμπτωμάτων της Νόσου Αλτσχάιμερ μπορεί να διαγνώσει την ασθένεια η νέα μέθοδος που ανακάλυψαν οι επιστήμονες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα ζευγάρι Βρετανών ξόδεψε περίπου 4.000 ευρώ για να ζήσει το όνειρο στη Σαντορίνη, να δει το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και να κολυμπήσει στις γαλάζιες παραλίες του Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη καραμπόλα με τέσσερα αυτοκίνητα στη Βασίλισσης Σοφίας και τρεις τραυματίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ μεγάλη διαφορά της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Opinion Poll για το Νότιο Αιγαίο, καθώς με αναγωγή των ψήφων, η διαφορά ανεβαίνει στις 14,5 μονάδες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όσοι συνταξιούχοι έτρεξαν στο ΑΤΜ για να πάρουν την αποκαλούμενη «13η σύνταξη», χωρίς να έχουν διαβάσει τα… ψιλά γράμματα της σχετικής τροπολογίας, υπέστησαν ψυχρολουσία, αφού τα ποσά που πιστώθηκαν στους λογαριασμούς τους ήταν μικρότερα των προσδοκιών τους ελέω κρατήσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία (01) χειροβομβίδα, εντοπίστηκαν πρωινές ώρες της Πέμπτης 16/05, στη θαλάσσια περιοχή «ΣΩΡΟΣ» Αντίπαρου, σε απόσταση τρία (03) μέτρα από την ακτή και σε βάθος ενός (01) μέτρου.
Από το Λιμεναρχείο Πάρου έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα αποκλεισμού της περιοχής και ενημερώθηκε η αρμόδια αρχή για τις δικές της ενέργειες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ποσό της 13ης σύνταξης θα είναι διαθέσιμο στα γκισέ των τραπεζών την Δευτέρα 20 Μαΐου, σύμφωνα και με τις δεσμεύσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 16:48

Σε παραλία της Πάρου ο Ντιγκινί

Η αγωνιστική περίοδος 2018-19 έχει λάβει τέλος εδώ και μια περίπου εβδομάδα για τους παίκτες του Άρη, που έχουν δώσει ραντεβού στις 15 Ιουνίου για την έναρξη των προπονήσεων της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos