Σάββατο, 18 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Προχωρά, πανευρωπαϊκά, το έργο της εγκατάστασης δωρεάν σημείων ασύρματης πρόσβασης Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, έργο που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος WiFi4EU. Η φιλόδοξη πρωτοβουλία WiFi4EU χρηματοδοτεί δήμους απ’ όλη την Ευρώπη για την εγκατάσταση δωρεάν Wi-Fi σε δημόσιους χώρους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το «Gala» βρέθηκε στην ιστορική θαλαμηγό που έχει φιλοξενήσει στα καταστρώματά της ιστορικές προσωπικότητες όπως ο Τσόρτσιλ, ο βασιλιάς Φαρούκ της Αιγύπτου, η Μέριλιν Μονρόε, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Τζον Φ. Κένεντι και ο Φρανκ Σινάτρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την επιστροφή της στην κορυφή των χωρών που διαθέτουν τα ταχύτερα τρένα στον κόσμο οραματίζεται η Ιαπωνία καθώς ετοιμάζεται να δοκιμάσει ένα νέο «τρένο σφαίρα», που μπορεί να πιάσει έως και τα 400 χλμ/ώρα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό δυστύχημα συνέβη το πρωί του Σαββάτου στο Παλαιοχώρι Αλεξάνδρειας, στην Ημαθία, όταν τρένο παρέσυρε και σκότωσε έναν 52χρονο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μαγείρεμα και ειδικότερα το ψήσιμο κρέατος συνεισφέρει σε ετήσια βάση περίπου το 10-15% της συνολικής μάζας του οργανικού αερολύματος της Αθήνας, ένα ποσοστό ανάλογο περίπου με εκείνο της κίνησης των αυτοκινήτων (15%), σύμφωνα με μια μελέτη Ελλήνων επιστημόνων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταθερά μπροστά είναι η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις ενόψει των ευρωεκλογών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διεθνής Ημέρα Μουσείων το Σάββατο και το Μουσείο της Ακρόπολης προσκαλεί τους επισκέπτες του σε ένα πρόγραμμα οικογενειακών δραστηριοτήτων από τις 8 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα με ελεύθερη είσοδο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τελικός Eurovision 2019, σήμερα Σάββατο 18/08/2019, και η αγωνία χτυπάει κόκκινο, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι η ελληνική και η κυπριακή συμμετοχή μπορεί να πλασαριστούν σε καλές θέσεις...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με δύο κεντρικές ομιλίες, μια στη Νάουσα και μια στην Παροικία, ολοκληρώνεται ο κύκλος των προεκλογικών συγκεντρώσεων – συζητήσεων για τον δημοτικό συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Κώστα Ροκονίδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλυτικές απαντήσεις που αφορύν στις εκλογές 2019. Απαντήσεις σε γενικές ερωτήσεις, για τις ευρωεκλογές, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.Πότε ψηφίζουμε ; Πόσους σταυρούς σημειώνουμε ;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos