Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 6,3 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ με βάση την νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της Alco για το Open.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψυχρολουσία για τους δημοσίους υπαλλήλους από το ΣτΕ, η Ολομέλεια του οποίου ανέτρεψε απόφαση του αρμόδιου τμήματος και έκρινε ότι δεν δικαιούνται εφεξής δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας οι εν ενεργεία δημόσιοι υπάλληλοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καιρός συνεχίζει να... συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα. Και αύριο θα επικρατήσουν οι υψηλές θερμοκρασίες που σε συνδυασμό με την αφρικανική σκόνη θα κάνουν την κατάσταση ανυπόφορη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιθέσεις αντιεξουσιαστών έξω από Πανεπιστήμια, πορείες και συγκεντρώσεις, ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στο Α.Τ. Καισαριανής με απειλές: Αν πάθει τίποτα ο Κουφοντίνας θα σας κάψουμε ζωντανούς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τεχνικές εργασίες αντικατάστασης πλακών στην περιοχή του Αγ. Νικολάου στην Παροικία ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας 20 Μαϊου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το tv-spot των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο κ. Σταύρος Καραχάλιος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον δημοτικό συνδυασμό «Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Μάρκο Κωβαίο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 17:19

Τώρα ψηφίζεις από τα 17! (Βίντεο)

Γεννήθηκες μέχρι και τις 31/12/2002;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιγοστές επιλογές περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos