Πέμπτη, 23 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Η είσοδος στην εφαρµογή πραγµατοποιείται από την πλατφόρµα του ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr µε κλειδιά Taxisnet και ΑΜΚΑ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόλις λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις Δημοτικές Εκλογές 2019, τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαριές αιχμές για τη «διαμάχη τοπικών συμφερόντων κατά της οικονομικής ανάπτυξης και της παγκόσμιας στρατηγικής» της Κίνας, με αφορμή την απόφαση του ΚΑΣ να μπει στον πάγο μια επένδυση 612 εκατ. ευρώ στο λιμάνι του Πειραιά, αφήνουν οι New York Times.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες με την ανάδειξη του νικητή -Για ένα ακόμα Master Chef δεν κατάφερε γυναίκα να σπάσει το σερί των ανδρών -Όλοι... οι τηλεθεατές κολλημένοι στις οθόνες τους – Καρέ – καρέ οι μαραθώνιες δοκιμασίες μέχρι την ανάδειξη του κορυφαίου Έλληνα Master Chef

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις νέοι, υψηλών προδιαγραφών, σύγχρονοι πλωτοί φάροι, αντικατέστησαν εκείνους που προϋπήρχαν στον κόλπο της Παροικίας και ήταν παλαιάς τεχνολογίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την αντίθεση των ΑΝΕΛ στην υποταγή της ευρωπαϊκής ενοποίησης και στην παγκοσμιοποίηση εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος απο την Ξάνθη, όπου περιόδευσε, επισημαίνοντας ότι αυτό ακριβώς είναι που διαφοροποιεί το κόμμα του από όλα τα άλλα κόμματα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με μαρτυρίες πρόκειται για κοπέλα 16 έως 17 ετών - Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπε να σταθμεύσει το όχημά του σε χώρο ελεγχόμενης στάθμευσης της Παροικίας για λίγο, αλλά φαίνεται πως το παράκανε… Οι ώρες έγιναν μέρες, μέρες πολλές, και ο ξεχασιάρης μάλλον οδηγός άφαντος!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ελάχιστα 24ωρα ανοίγουν οι κάλπες των εκλογών της 26ης Μαϊου. Το κορυφαίο ειδησεογραφικό μέσο ενημέρωσης της Πάρου, η διαδικτυακή εφημερίδα psts.gr θα είναι κοντά σας και σε αυτές τις εκλογές μεταδίδοντάς σας όλες τις εξελίξεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσημος είναι ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού στην Α2 κατηγορία, μετά και τη σχετική ανακοίνωση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, για την τιμωρία της ομάδας του Πειραιά, που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos