Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Οι ευρωεκλογές, βέβαια, δε βγάζουν κυβέρνηση και με δεδομένο το ότι οι βουλευτικές έπονται σύντομα, οι αστρολογικές ενδείξεις στους γενέθλιους χάρτες των πολιτικών αρχηγών μπορεί να αναφέρονται είτε στις μεν, είτε στις δε, είτε και στις δύο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα ενοικίου - όλες οι ειδήσεις: Σήμερα, Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων του επιδόματος στέγασης (ενοικίαση), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν μέχρι τις 30 Απριλίου 2019, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωματικός υπουργός Κοινωνικής Ευθύνης Θεανώ Φωτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα, αγνώστων στοιχείων και ηλικίας περίπου 35 ετών όταν έπεσε στη Διώρυγα της Κορίνθου το πρωί της Παρασκευής (24/05).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για ένα από τα αξιοπερίεργα των πληκτρολογίων.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σχεδόν δέκα χρόνια μετά την έναρξη της εμπλοκής του κινεζικού ομίλου της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά και η σύγκριση του τότε με το σήμερα, δεν θα μπορούσε να είναι πιο αποκαλυπτική για το πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να έχουν κυλήσει τα πράγματα για το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ως παιδί, όλοι μας κάποια στιγμή μπορεί να κάναμε πως ήμασταν αλογάκια την ώρα του παιχνιδιού, περπατώντας στα τέσσερα και προσποιούμενοι πως χλιμιντρίζουμε. Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν συγκρίνεται με την Άιλα Κιρστίνε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο παρά πέντε της κάλπης, ο Αλέξης Τσίπρας αλλάζει στρατηγική και στέλνει μήνυμα στους ψηφοφόρους ότι σε περίπτωση ήττας τους ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές όλα είναι ανοιχτά, ακόμα και οι πρόωρες εκλογές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας και μετά το άνοιγμα της κάλπη υπαγορεύεται το Προεδρικό Διάταγμα 26 του 2012 ΦΕΚ 57 Τεύχος Α της 15ης Μαρτίου 2012 (Κωδικοποίηση σ’ ενιαίο κείμενο των διατάξεων της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 23-05-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 37χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν θρυμματιστής και -3- γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτο δρομολόγιο του Νήσος Χϊος, από Πειραιά για Πάρο, Νάξο και επιστροφή την Παρασκευή 24/05 στις 17:00

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos