Σάββατο, 25 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Θέλοντας να ωθήσει τους οδηγούς και τους επιβάτες να χρησιμοποιούν περισσότερο από ποτέ τις ζώνες ασφαλείας, η Mercedes εξελίσσει τις πρώτες θερμαινόμενες ζώνες στην ιστορία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοντέλο, Instagrammer, επιχειρηματίας (ιδιοκτήτρια των γυναικείων μαγιό Hoaka αλλά και των εσωρούχων Bamboo underwear ) και σέξι θηλυκό, η κυρία Rioux έχει τη δική της σειρά με μαγιό αλλά δεν ήταν ευτυχισμένη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στόχος διαρρηκτών μπήκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης το Χώρος Θέατρο που βρίσκεται επί της οδού Πραβίου 6 στην περιοχή του Βοτανικού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 07:00 ανοίγουν οι κάλπες την Κυριακή, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους πολιτικούς αρχηγούς να αναμένεται να βρεθούν από νωρίς στα εκλογικά τμήματα, προκειμένου να ψηφίσουν στις τριπλές εκλογές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα, οι αυτοδιοικητικές και οι ευρωκάλπες της Κυριακής 26 Μαϊου, σε λίγες ώρες ανοίγουν… Ποια θα είναι η ετυμηγορία του κόσμου της Πάρου;

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από έναν αρκετά βαρύ χειμώνα στην Πάρο και μια άνοιξη με καιρικά τερτίπια εναλλαγών, η Μαγιάτικη ηλιοφάνεια λίγο πριν ο μήνας εκπνεύσει, έκανε ντόπιους και τουρίστες να… ξεθαρρέψουν!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ προκαλούν οι εικόνες αλλά και τα όσα καταγγέλλουν και είναι αναγκασμένοι να ζουν συγγενείς νεκρών που έχουν ενταφιαστεί στο κοιμητήριο της Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα 90 του χρόνια πέθανε ένας λαϊκός ήρωας, ο διάσημος Σαμψών. Πρόκειται για έναν παλαιστή πραγματικό θρύλο, που για πολλά χρόνια γύριζε την Αθήνα και όλη την Ελλάδα και παρουσίαζε νούμερα μέσα από τα οποία επιδείκνυε την απίστευτη του δύναμη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με φουσκωμένους λογαριασμούς και ένα κινητό φάντασμα κινδυνεύουν οι χρήστες δημοφιλούς εφαρμογής Android προειδοποιεί ελληνική εταιρεία τεχνολογίας mobile internet.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οσο μυρίζει καλοκαίρι, τόσο αποζητάμε το πιο διάσημο καλοκαιρινό φαγητό. Συνταγή για λίγο «πειραγμένα» γεμιστά με γλυκό τραχανά.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos