Παρασκευή, 03 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Αύξηση παρουσίασαν οι αφίξεις επιβατών στο λιμάνι της Πάρου κατά τον φετινό Απρίλιο σε σχέση με τον περσινό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κλήρωση της Πέμπτης 7 τυχεροί μοιράστηκαν 87.904,39 Ευρώ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου ενέκρινε και κατακύρωσε την προμήθεια υλικών για τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων των Δημοτικών γηπέδων του νησιού κατόπιν διεξαγωγής διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με προϋπολογισμό ύψους 397.201,76€.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τον μήνα Απρίλιο 2019 διαλέξεις για την οδική ασφάλεια και τα ναρκωτικά από στελέχη Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναδείχτηκαν μετά από κλήρωση, οι τυχεροί του Διαγωνισμού που κερδίζουν 2 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση "12 Ένορκοι"

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει κατά το Σαββατοκύριακο στη χώρα επηρεάζοντας τις Κυκλάδες και την Πάρο. Ανοιξιάτικες βροχές θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της μεταβολής στο Κυκλαδικό νησιωτικό σύμπλεγμα όπου το Σάββατο 4 Μαϊου θα αναπτυχθούν νεφώσεις που θα πυκνώσουν και θα επιφέρουν βροχοπτώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι σεφ από Κυκλάδες και Δωδεκάνησα κατέκτησαν και πάλι τους σημαντικότερους opinion leaders του γαστρονομικού τουρισμού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ στην αντιμετώπιση της νόσου του AIDS

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 02-05-2019 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 57χρονος ημεδαπός γιατί όπως διαπιστώθηκε διατηρούσε ιπποειδές σε υπαίθριο χώρο παραβιάζοντας τους κανόνες ευζωίας του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos