H Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου για το κέντρο Υγείας

06 Μαϊος 2011 14:29

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης επισκέφθηκε τη Τετάρτη 4/5/11 το Κέντρο Υγείας Πάρου και ενημερώθηκε από τον επιστημονικό διευθυντή κ.

Ανδρόνε για τη κατάσταση που επικρατεί σε αυτό.

Το διάστημα που μεσολάβησε από τη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μέχρι σήμερα, όχι μόνο δεν λύθηκε κανένα από τα μεγάλα προβλήματα της δημόσιας υγείας στα νησιά μας, αλλά δεν υλοποιήθηκαν ούτε τα «μπαλώματα» που υποσχέθηκαν αρμόδιοι παράγοντες, με εξαίρεση τη παρουσία- κοροϊδία παιδιάτρου για τέσσερεις ημέρες τη περίοδο του Πάσχα...

Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι απέναντι μας έχουμε μια πολιτική που απαξιώνει όλο και περισσότερο τη δημόσια υγεία και τους φορείς της, μια πολιτική που στρέφεται ενάντια στις ανάγκες της λαϊκής οικογένειας και που κάνει την υγεία ακριβό εμπόρευμα.

Προειδοποιήσαμε στο παρελθόν, προειδοποιούμε και τώρα ότι πέρα από τα επικοινωνιακά κυβερνητικά κόλπα και στο τομέα υγείας, στοχεύουν να πάρουν πίσω κατακτήσεις του παρελθόντος και ήδη έχουν πάρει αρκετές Αυτή η πολιτική αντιμετωπίζεται μόνο με ένα τρόπο.

Τον οργανωμένο, αδιάκοπο και σκληρό αγώνα

για την ανατροπή της, με το λαό στο προσκήνιο της εξουσίας.

Καλούμε το λαό να αντιδράσει δυναμικά κόντρα σε όσους επιδιώκουν να τον ξεγελάσουν.

Κανείς πλέον, δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του μετά από πέντε μήνες αναβλητικότητας, αναμονής, υπομονής, υποσχέσεων και ψεμάτων .

Πάρος 5/5/11

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos