Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Πάρου - Αντιπάρου

20 Οκτωβρίου 2011 02:15

Η σημερινή συγκέντρωση είναι μια από τις μεγαλύτερες των νησιών μας Πάρου - Αντιπάρου

Όχι καλά οργανωμένη αλλά αυτούσια με Κεντρικό της χαρακτηριστικό ότι συμμετέχουν όλοι. Η Ελλάδα της Εργασίας, της Παραγωγής, της Δημιουργίας, του Πολιτισμού είναι εδώ.

Τα επικοινωνιακά παιχνίδια της Κυβέρνησης για δήθεν εθνική συνεννόηση δεν μπορούν ούτε να αποπροσανατολίσουν το Λαό, ούτε να ακυρώσουν την καθολική αποδοκιμασία της Κυβέρνησης.  Άλλωστε και αυτά είναι ψεύτικα. Διότι, αν ο κ. Παπανδρέου ήθελε συνεννόηση, δεν θα εξύβριζε,

λίγες ώρες πρωτύτερα, τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρό της Αντώνη Σαμαρά.

Η διαμαρτυρία δεν πρέπει να μένει χωρίς ελπίδα. Στα δικά μας τώρα η μεγαλύτερη γνωστή συγκέντρωση που έγινε ποτέ στην Πάρο, μακάρι ίδια συγκέντρωση να είχαμε και τότε για το κέντρο υγείας.

Τα νησιά μας χρειάζεται να είναι συσπειρωμένα στην λαίλαπα που έρχεται στηρίζοντας πρωτίστως τον τόπο μας, τους φίλους μας, τις οικογένειες μας, τον κοινωνικό μας ιστό, το τοπικό εμπόριο, τους εργαζόμενους στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα. Το αύριο είναι δύσκολο

ΡΟΔΙΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Ο ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ  {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos