Αγαπητοί συμπολίτες το θέατρο-παρωδία τέλειωσε

06 Νοεμβρίου 2011 01:02

Τίποτα δεν είναι δεδομένο.Το λαικό κίνημα έχει το λόγο.Τέρμα οι εκβιασμοί.

Αγαπητοί συμπολίτες οι ώρες είναι κρίσιμες.Ολα όσα ζήσαμε και ζούμε τις τελευταίες ώρες,εντός και εκτός Βουλής,αποδεικνύουν περίτρανα ότι κάθε όρκος πίστης στον κυρίαρχο λαό έχει πεταχτεί στα σκουπίδια. Ο καβγάς γίνεται κατευθείαν για το...πάπλωμα. Και το «πάπλωμα» είναι η δανειακή σύμβαση. Την ονομάζουν σωτηρία της χώρα,αλλά δεν είναι τίποτα άλλο από σύμβαση-σφαγείο για το λαό,δέσμευση για 10-15 χρόνια.

Το διαρκές ζικ-ζακ,οι συνεχείς κωλοτούμπες που βλέπουμε τις τελευταίες ώρες καταλήγουν σε ένα και μόνο «δια ταύτα»: Να αφαιρεθεί από το λαό και το παραμικρό δικαίωμα να αποφασίσει για το πώς θα είναι η ζωή του τα επόμενα χρόνια,να υπάρξει με τη μια ή την άλλη μεθόδευση κυβέρνηση που θα εφαρμόσει τη δανειακή σύμβαση.

Το θέατρο – παράσταση χειρίστου είδους – που παίχτηκε παράλληλα στη σκηνή της Βουλής και στα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών είχε ένα και μόνο στόχο: Αυτή η Βουλή,αφήνοντας απέξω τη θέληση του κυρίαρχου λαού,να δώσει τη λύση που επείγεται το σύστημα. Να εγκρίνει τη δανειακή σύμβαση. Κι αφού πάρουν την έγκριση,τότε ο «κυρίαρχος λαός» να διαλέξει ποιός από τους εκλεκτούς του συστήματος θα κρατά το βούρδουλα τα επόμενα χρόνια.

Ε,λοιπόν,αυτή η Βουλή δεν δικαιούται,δεν νομιμοποιείται να βάλει θηλιά στο λαιμό του λαού. Δεν δικαιούται να εγκρίνει μέτρα που για πολλά χρόνια θα βυθίσουν στα τάρταρα τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων.

Το άμεσο σύνθημα – αίτημα των ημερών είναι και πρέπει να είναι: Διάλυση της Βουλής,υπηρεσιακή κυβέρνηση,εκλογές. Κάτω η κυβέρνηση και τα κόμματα που εξυπηρετούν τους επιχειρηματικούς ομίλους. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για να μπορέσει να επιβάλλει λύσεις για τα λαικά συμφέροντα. Είναι το μόνο κόμμα που έχει ξεκαθαρίσει σε ποιά πλευρά έχει ταχθεί. Είναι η ώρα που κάθε εργαζόμενος επιβάλλεται ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.

Κ.Ο.Β. ΠΑΡΟΥ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.

5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011        {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos