Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

11 Νοεμβρίου 2011 11:17

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 και ώρα 18.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Όπως πάντα σε απευθείας μετάδοση απο το parianostypos.gr

ΘΕΜΑ 1ο:
Συζήτηση και απόφαση επί θεμάτων που απασχολούν σχολικές μονάδες (Γυμνάσιο Πάρου και 2ο Δημοτικό Σχολείο) και προβλήματα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

ΘΕΜΑ 2ο: Απόφαση για χορήγηση επιδότησης αγοράς κατοικίας της υπαλλήλου του Δήμου Πάρου Παρασκευής Περαντινού.

ΘΕΜΑ 3ο: Γνωμοδότηση επί αιτήματος Παντελαίου Νικολάου για «Έγκριση μελέτης εισόδου-εξόδου» για την ίδρυση καταστήματος γενικής χρήσης στη θέση Κάμπος Παροικίας Δ.Δ. Παροικίας.

ΘΕΜΑ 4ο: Παραχώρηση γραφείων για την στέγαση του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Πάρου».

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση εξόδων παράστασης της Προέδρου και μελών Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Πάρου».

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση εξόδων παράστασης της Προέδρου και μελών του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πάρου».

ΘΕΜΑ 7ο: Παραχώρηση χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Πάρου και των δημοτικών γηπέδων και γυμναστηρίων στην Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

ΘΕΜΑ 8ο: Αντικατάσταση του Δημοτικού Συμβούλου Μανώλη Γλέζου σε επιτροπές του Δήμου Πάρου.

ΘΕΜΑ 9ο: Ορισμός Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή για την οικονομική χρήση 2011 Δήμου Πάρου.

ΘΕΜΑ 10ο: Απόφαση για πιστοποίηση Δήμου Πάρου ως φορέα απασχόλησης ατόμων με κοινωφελή εργασία και προσδιορισμός τομέων απασχόλησης.

ΘΕΜΑ 11ο: Τοποθέτηση επίγειου συνεπτυγμένου υποσταθμού στον Πρόδρομο Πάρου.

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Πάρου για το Γ΄ τρίμηνο οικονομικού έτους 2011.

ΘΕΜΑ 13ο: Α) Εξουσιοδότηση Αντιδημάρχου για παραλαβή επιταγών Τραπέζης Ελλάδος Υποκαταστήματος Σύρου και έγκριση οδοιπορικών εξόδων και αποζημίωσης μετακίνησής του.

Β) Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την ανάληψη ποσού 1.218.000 € και υπογραφή σχετικών επιταγών για το έργο «Εκτέλεση εργασιών από τους Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας».

ΘΕΜΑ 14ο: Συζήτηση και απόφαση επί ενεργειών κατασκευής του νέου εμπορικού λιμένα Νήσου Πάρου.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Κοντός Λουΐζος - Παντελεήμων     {plusone lang=el}

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos